Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză în showbiz. Christian Sabbagh, soț și tată pentru a treia oară
Surpriză în showbiz. Christian Sabbagh, soț și tată pentru a treia oară

Surpriză în showbiz. Christian Sabbagh, soț și tată pentru a treia oară

Christian Sabbagh (42 de ani) se pregătește de nuntă, dar și de botez, după o relație de mai bine de doi ani.

Jurnalistul Kanal D urmează să se căsătorească în această toamnă cu iubita sa, Iulia (23 de ani) și la începutul anului viitor va deveni, pentru a treia oară, tată. „Nu a fost un copil planificat, ci un dar de la Dumnezeu”, a explicat Iulia. Tânăra este însărcinată în șase săptămâni, iar cel mai entuziasmat este jurnalistul, care pare mai îndrăgostit ca niciodată. Sabbagh este foarte atent cu iubita lui și are grijă să nu-i lipsească nimic. „Întotdeauna a fost un bărbat atent, dar totul este acum la superlativ. Sunt răsfățată”, a mărturisit Iulia, care a dezvăluit și că își dorește o fetiță.

Nunta urmează să aibă loc repede, mai ales că era planificată de ceva timp. Cum Sabbagh nu este un monden, cei doi au dezvăluit, pentru EVZ, că va fi un eveniment discret, alături de rude și de prietenii apropiați. „O să fiu o mămică tânără și mi-aș dori o relație cum am eu cu mama mea, de prietenie. Părinții mei sunt fericiți, dar tata este cel mai emoționat deoarece avem o relație specială și se bucură mult”, a mai spus ea.

Christian Sabbagh a mai fost căsătorit de două ori și are un fiu,Eduard, din prima căsnicie, și o fetiță, Yasmine, cu cea de-a doua soție, Louise.