Evenimentul Zilei > International > Surpriza din casa lui Jeffrey Epstein. Imaginea care a rămas în mintea tuturor. Foto în articol 
Surpriza din casa lui Jeffrey Epstein. Imaginea care a rămas în mintea tuturor. Foto în articol 

Surpriza din casa lui Jeffrey Epstein. Imaginea care a rămas în mintea tuturor. Foto în articol 

Potrivit Daily Mail, o persoană  ar fi văzut o lucrare foarte ciudată la Epstein - un portret al fostului președinte Bill Clinton purtând o rochie albastră și pantofi roșii cu toc, aşezat pe un scaun în Biroul Oval de la Casa Albă - care atârna pe un perete al conacului din Manhattan.
Sursa, care a cerut să rămână anonimă, a fost în vizită la Epstein pentru a prezenta o propunere de afaceri  Ea a declarat pentru DailyMailTV: „A fost Bill Clinton. Sunt absolut sigură. A fost șocant … era o imagine sexuală foarte provocatoare”. Sursa a mai susținut că a văzut o tânără hispanică care aștepta să se întâlnească cu Epstein după întâlnirea de afaceri, spunând că fetița „arăta cam de 14 ani”.
DailyMailTV, a dezvăluit imaginea care-l înfățișa pe fostul președinte aşezat pe un scaun din Biroul Oval, purtând pantofi roșii şi o rochie albastră.  Rochia este, de asemenea, izbitor de asemănătoare cu cea purtată de Hillary Clinton la Kennedy Center Honors din 2009. Tabloul original se numește „Parsing Bill” și este al artistului australiano-american Petrina Ryan-Kleid. Încă nu este clar dacă Epstein a cumpărat pânza sau este o copie. Ryan-Kleid a expus tabloul pentru examenul ei de diplomă  în 2012 la New York Academy of Art.
Deși Clinton a insistat că nu a vizitat niciodată Insula lui Epstein, una dintre acuzatoarele sale, Virginia Roberts, susține că l-a văzut pe Clinton pe insulă pentru o cină organizată în onoarea sa la scurt timp după terminarea mandatului de președinte.  În ceea ce privește portretul care amintește în mod evident de vestita rochie albastră a Monicai Lewinsky, sursa indică faptul că a petrecut aproximativ o oră și jumătate în casa lui Epstein. Iar  întâlnirea a fost  organizată de Lesley Groff, asistentul pedofilului de la acea vreme.
Tabloul original
Tabloul aflat în casa lui Jeffrey Epstein din Manhattan
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: