Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză de proporții. Fiica Andreei Marin a înregistrat o melodie cu Ștefan Bănică Junior
Surpriză de proporții. Fiica Andreei Marin a înregistrat o melodie cu Ștefan Bănică Junior

Surpriză de proporții. Fiica Andreei Marin a înregistrat o melodie cu Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin a făcut o dezvăluire despre fiica sa, la emisiunea Exclusiv VIP, realizată de Cristi Brancu. Aceasta a spus că Violeta a înregistrat o melodie cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior pregătesc o surpriză, au înregistat împruenă o melodie. De asemenea, Andreea Marin a povestit și ce materii îi plac în mod deosebit la școală fiicei sale.

Reamintim că în 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu Ștefan Bănică Junior. La doar un an cei doi s-au căsătorit în mare secret, în America. Împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. La ceva timp Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk, dar au divorțat după trei ani de căsnicie.  În prezent Andreea Marin este într-o relaţie cu Adrian Brâncoveanu.

„E foarte talentată în privința limbilor străine, dar şi în muzică”

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. Dovada că așchia n-a sărit departe.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin.

Cu privire la stilul vestimentar preferat de fiica sa, Andreea Marin a spus: “Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a declarat vedeta de televiziune.

Violeta: „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”

Andrea Marin a vorbit despre discuțiile pe care le poartă cu domnișoara Violeta, şi spune: „Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, mami!”.

Andrea Marin i-a răspuns: Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai povestit Andreea Marin.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: