Zhanna Karpenko transmitea informaţii despre meciul Anglia – Rusia, care s-a jucat sâmbătă. Imediatr ce suporterii englezi, ameţiţi de aburii alcoolului au remarcat-o, au înconjurat-o şi au început să cânte în microfon, pe care au încercat să i-l ia înainte de a-i turna berea în cap. 

Huliganii nu păreau deloc deranjaţi de faptul că tânăra se afla într-o transmisiune în direct, dar nici cameramanul nu a intervenit. Acesta a continuat să filmeze incidentul devenit viral. 

Zhanna nu s-a pierdut cu firea şi a comentat: „Fanii englezi au încercat să îmi ia microfonul, iar acum mi-au aruncat bere în faţă. Nu sunt foarte sigură dacă acest comportament este un obicei al englezilor, în orice caz, mă îndoiesc că voi găsi suporteri mai prietenoşi care să îmi explice.” 

Postul TV a transmis că jurnalista nu a fost rănită fizic, în afară de a fi stropită cu bere.  
Acest incident face parte dintr-un lung şir de ciocniri între galeriile francezilor, ruşilor şi a englezilor, în urma cărora mai multe persoane au fost arestate, iar 35 de suporteri au fost răniţi, doi aflându-se în stare gravă. 

VEZI ȘI:

S-au temut de teroriști, dar au dat peste huligani

INCIDENTE de la EURO 2016. HULIGANII ENGLEZI au creat HAOS pe străzile din Marsilia după ce s-au BĂTUT cu suporterii francezi. TERORIŞTII ISIS au fost invocaţi în SCANDAL | GALERIE FOTO şi VIDEO

BAIE DE SÂNGE în Marsilia. Ruşii şi englezii s-au bătut cu sălbăticie. Două persoane se zbat între viaţă şi moarte

Naționala Rusiei riscă să fie EXCLUSĂ de la EURO! Huliganii și-au dat în petec și la meciul cu Anglia | FOTO & VIDEO

Război total la Marsilia între englezi, francezi și ruși. Huliganii au băgat spaima-n localnici și aproape au distrus centrul istoric | IMAGINI DRAMATICE

NEWS ALERT. 9 ulltrași români ARESTAȚI la Paris. INCIDENTE GRAVE între steliști și dinamoviști

EURO 2016 | BILANȚUL arestărilor și expulzărilor după incidentele din Marisilia și Nisa

la EURO să CONTINUE BĂTĂILE: Foarte bine, băieți! CONTINUAȚI

Te-ar putea interesa și: