Super vedetă cu păr sub braţ pe covorul roşu. Imaginea cu care a reuşit să îngrozească pe toată lumea | FOTO

Super vedetă cu păr sub braţ pe covorul roşu. Imaginea cu care a reuşit să îngrozească pe toată lumea | FOTO

O vedetă din showbiz a îngrozit după ce s-a afişat pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie cu bretele care îi lăsa la vedere părul de sub braţ. Actriţa nu s-a epilat şi nici nu a încercat să ascundă acest lucru.

Gaby Hoffman a reuşit să atragă toate privirile, sâmbătă, la gala de decernare a Independent Spirit Awards.Nu este pentru prima dată când actriţa apare aşa în public. Gaby nu se mai epilează de ceva timp şi nu încearcă să ascundă acest lucru. Vedeta a purtat o rochie superbă neagră, însă aspectul inestetic al firelor de păr a stricat priveliştea. Cel puţin pentru unii. Important e însă cum se simte Gaby, iar pentru ea înţelegem că e cât se poate de confortabil în această situaţie. Julia Roberts, prinsă şi ea cu păr sub braţ Actriţa se numără printre persoanele care nu se dau în lături când vine vorba să arate că nu s-au epilat. Fără nicio ruşine, Julia a ridicat braţul şi le-a arătat jurnaliştilor că nu era epilată.

ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Vladimir Putin a avut o convorbire la telefon cu Barack Obama: Îmi rezerv dreptul să apăr interesele Rusiei în Crimeea și estul Ucrainei | VIDEO
  • Traian Băsescu: "Nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Ponta premier. REPLICA lui Ponta: ”Merg marţi în Parlament. Vom avea un nou guvern”
  • EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta la Eurovision 2014! Ce sanse avem la Copenhaga?

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
  • FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"
  • IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire uluitoare a medicilor în creierul unui bebeluş de patru luni

Ne puteți urmări și pe Google News