Evenimentul Zilei > Social > Sunt plină de celulită. Ce este de făcut?
Sunt plină de celulită. Ce este de făcut?

Sunt plină de celulită. Ce este de făcut?

Celulita afectează până la 90% dintre femei, fiind una dintre cele mai frecvente preocupări estetice în rândul doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.

Deși este o problemă atât de comună, s-a împământenit ideea că de celulită nu se scapă, deși există o industrie de milioane de dolari formată din creme-minune, terapii, masaje, diete sau proceduri corporale care promit că vor “șterge” celulita. Ce funcționează însă și cum se poate scăpa cu adevărat de celulită? Am întrebat specialistul în terapii corporale, Larisa Stroescu, care activează în singurul centru anticelulită din România care a adunat la un loc toate cele mai bune dispozitive medicale de eliminare celulită, grăsime localizată și remodelare corporală, cu rezultate dovedite clinic în netezirea “pielii de portocală” și o echipă medicală și terapeuți care au parcurs stagii complete de perfecționare, sub îndrumarea celor mai buni traineri din industria frumuseții la nivel mondial.

Oricât de mult ți-ai dori, nu există un singur tratament pentru celulită care să te scape rapid, eventual chiar peste noapte, de gropițe și denivelările de la nivelul pielii! De cele mai multe ori, este nevoie de un mix de tratamente, adaptate tipului de celulită de care suferi și caracteristicilor tale individuale.

În al doilea rând, războiul cu celulita durează și se poartă pe mai multe fronturi. De aceea, orice reclamă care îți promite un produs sau un tratament anticelulitic  care acționează de minune singular, trebuie să îți trezească semne de întrebare serioase.

Trebuie să știi că în piață există foarte multă aparatură învechită, care nu face decât să oxigeneze zona afectată, stimulând circulația și îmbunătățind cu maxim 10% aspectul celulitei, dar și aparatură performantă, care reușește în timp să reducă celulita cu 65 – 70%. Cum se poate verifica dacă un tratament anticelulitic este eficient sau nu? Prin numărul de studii clinice care îi atestă rezultatele.

Care sunt cele mai bune tratamente corporale anticelulitice?

În momentul de față, există câteva dispozitive care dau tonul în întreaga lume, fiind considerate standardul de aur în tratamentul celulitei.

Ce funcționează cel mai bine? Trebuie să știi că rezultatele depind foarte mult de caracteristicile tale individuale, de procentul de grăsime corporală, de vârstă, de hormoni, de tipul tău somatic, de stilul de viață și de multe alte variabile. Același tratament nu va da aceleași rezultate pentru 2 persoane diferite.

Una dintre greșelile pe care le fac femeile care suferă de celulită este că nu își tratează grăsimea localizată, care produce dilatarea celulelor adipoase și apariția denivelărilor și gropițelor la nivelul pielii.

ONDA Coolwaves® folosește microundele medicale, care pătrund în profunzimea pielii, acolo unde se află celulele adipoase, acționând direct asupra țesutului conjunctiv dintre lobulii adipoși, care formează nodulii de celulită. ONDA elimină grăsimea localizată, tonifiază pielea și reduce aspectul celulitei, chiar și în stadii avansate. Studiile clinice au demonstrat că efectul ONDA se potențează și se menține și timp de 2 ani de zile, iar primele îmbunătățiri se văd după prima ședință!

VelaShape®3 se bazează pe efectul sinergic al radiofrecvenței medicale bipolare, al luminii infraroșie, al vacuumului pulsat, completate de acțiunea rolelor mecanice pentru drenaj limfatic, care distrug definitiv celulele de grăsime, tonifiază pielea prin stimularea sintezei de colagen nou, a drenajului limfatic și îmbunătățirea circulației din zona tratată. Primele rezultate se văd după 3 ședințe și se îmbunătățesc și mențin în timp, câtă vreme pacienta își menține greutatea printr-un stil de viață sănătos.

LPG® Cellu M6 Alliance dispune de cea mai nouă și mai avansată tehnologie medicală de endermologie®, metoda naturală de tratament a celulitei, de care pot beneficia inclusiv femeile însărcinate sau care alăptează. Studiile au demonstrat o reducere cu 67% a celulitei în cazul pacientelor tratate cu LPG® Cellu M6 Alliance, dar și 3 – 7 centimetri în minus pe zonele tratate.

Cum să alegi cel mai bun tratament anticelulitic pentru tine?

Cum există multe opțiuni de tratamente din care trebuie să alegi, cel mai indicat este să mergi la o evaluare corporală pentru a vedea de ce anume ai nevoie și de a primi un plan de tratament personalizat. În centrele anticelulită din București și Corbeanca, evaluările corporale și faciale sunt gratuite și complet neangajante.

În cadrul evaluării, se identifică procentul de grăsime corporală, depozitele adipoase care înrăutățesc aspectul celulitei, tipul și gradul de celulită dar și obiceiuri sau alimente/suplimente care nu te lasă să scapi de celulită. În baza vârstei, a nevoilor corpului tău, dar și în funcție de buget, se face un plan de tratament care să funcționeze și să te ajute să obții rezultatele pe care ți le dorești!

De asemenea, vei primi sfaturi și informații utile care să te ajute să maximizezi rezultatele tratamentului anticelulitic ales, prin alegeri mai bune privind alimentația, suplimentele, tipul de mișcare sau cremele pe care le poți folosi.

Cum celulita nu este niciodată la modă, există oferte permanente, cu prețuri speciale la diferite proceduri care au ca scop eliminarea ei definitivă, așa că vei găsi opțiuni, indiferent de buget. Când ai nevoie de rezultate în lupta cu celulita, programează-te la centrele anticelulită din Drumul Taberelor sau Corbeanca!