Evenimentul Zilei > Social > Sunt incredibil de SEXY, dar se tem de EXTREMIȘTII religioși. Cum arată câștigătoarele competiției MISS IRAK | FOTO INCENDIARE
Sunt incredibil de SEXY, dar se tem de EXTREMIȘTII religioși. Cum arată câștigătoarele competiției MISS IRAK | FOTO INCENDIARE

Sunt incredibil de SEXY, dar se tem de EXTREMIȘTII religioși. Cum arată câștigătoarele competiției MISS IRAK | FOTO INCENDIARE

Când ne gândim la Irak, ne vin în minte războaie, Saddam Hussein, ruine, terorism și petrol. În nici un caz nu ne gândim, însă, la concursuri de frumusețe.

Cu toate acestea, în fiecare an are loc concursul de frumusețe Miss Irak, care aduce pe scenă cele mai frumoase femei ale țării din Orientul Mijlociu.

Primul concurs de frumusețe din Irak a avut loc în 1947 și a fost precedat de Miss Bagdad, care a debutat în 1934.

Începând din 2003, când societatea irakiană a început să se prăbușească, iar grupările extremiste au început să guverneze prin teroare, cel mai mare concurs de frumusețe din Irak a fost organizat în afara țării, în Kenya, Franța și Turcia.

Concursurile au fost organizate, astfel, de irakienii bogați din străinătate, iar participantele erau emigrante de origine irakiană.

Câștigătoarea concursului din 2026, Tamar Goregian, a renunțat la ”coroană” după doar patru zile, după ce a devenit ținta amenințărilor unei grupări religioase extremiste, care au numit-o ”regina infidelilor”. Cea care a acceptat titlul de Miss Irak 2006 a fost ocupanta locului 5, conform swedenmiddleeastviews.com.

De teama extremiștilor, nici una dintre câștigătoarele competiției Miss Irak din ultimii 34 de ani nu mai locuiește în propria țară. Totodată, doar una dintre câștigătoarele ultimelor zece ediții s-a născut în Irak.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată cele mai frumoase femei din Irak, care se tem pentru viața lor din cauza extremismului religios.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: