Evenimentul Zilei > Actualitate > SUNT FRUMOASE, par normale, dar ASCUND UN SECRET TERIBIL. Asia şi CONCURSUL care totuşi RUPE AUDIENŢA│Foto
SUNT FRUMOASE, par normale, dar ASCUND UN SECRET TERIBIL. Asia şi CONCURSUL care totuşi RUPE AUDIENŢA│Foto

SUNT FRUMOASE, par normale, dar ASCUND UN SECRET TERIBIL. Asia şi CONCURSUL care totuşi RUPE AUDIENŢA│Foto

Miss Tiffany’s Universe. Aşa se numeşte concursul care a devenit celebru în toată lumea pentru o latură care la prima vedere trece neobservată.

Miss Tiffany’s Universe este un concurs de frumusețe destinat transexualilor şi care se organizează la mijlocul lunii mai în Pattaya, oraş cunoscut în Thailanda şi în lume pentru viaţa de noapte foarte agitată.

Evenimentul este organizat din 2004 şi se adresează homosexualilor efeminaţi sau acelora care şi-au făcut schimbare de sex şi s-au transformat în femeie.

Fiecare concurent trebuie să plătească o taxă de participare de 5.000 de baht (n.r. – 140 USD). În fiecare an, aproximativ 100 de candidați din Thailanda se întrec pentru marele premiu în valoare de 3.000 de dolari.

Toți concurenții trebuie să aibă naționalitate thailandeză și să aibă între 18 și 25 de ani. După înscriere, concurenții sunt notaţi pe baza atributelor fizice, în conformitate cu idealul feminin.

Concursul Miss Univers Tiffany este difuzat în direct la televiziunea națională thailandeză, care are o medie de 15 milioane de telespectatori. Thailanda folosește acest concurs pentru a promova Pattaya ca un oraș-stațiune.

De asemenea, ccopul acestui concurs este de a promova drepturile și egalitatea, dar şi îmbunătățirea calității vieții pentru comunitățile de transexuali din Thailanda. 

Sursă fotoklyker.com