Evenimentul Zilei > Monden > Sunt faimoși şi bogaţi, dar ascund cele mai cumplite drame din familiile lor
Sunt faimoși şi bogaţi, dar ascund cele mai cumplite drame din familiile lor

Sunt faimoși şi bogaţi, dar ascund cele mai cumplite drame din familiile lor

Serena Williams, Charlize Theron, Michael Jordan, sunt doar câteva dintre celebritățile ai căror membri de familie au fost asasinați.
Puține celebrități se mai pot lăuda în zilele noastre că nu au trecut prin cele mai cumplite momente în urma unor atacuri asupra membrilor din familiile lor. Unele vedete şi-au pierdut părinții, fraţii în moduri tragice chiar îngrozitoare. A face față pierderii unui membru al familiei ucis este ceva care se poate întâmpla oricăruia dintre noi, așa cum este cazul vedetelor de mai jos.

Celebrul comediant Kelsey Grammer: tatăl şi sora ucişi

Iconicul actor de comedie Kelsey Grammer este cunoscut mai ales pentru cel mai faimos personaj al său, Frasier Crane. Atât tatăl său, cât și sora lui au fost uciși în două incidente separate la doar câțiva ani distanță. Era un adolescent când tatăl său, care locuia atunci cu a doua soție, a fost ucis de un necunoscut în afara casei sale.
La doar cinci ani mai târziu, când Grammer avea 20 de ani, sora lui Karen, în vârstă de 18 ani, a fost răpită și ucisă de un criminal în serie pe nume Freddie Glenn. El și cei doi complici ai săi au fost în cele din urmă capturați, iar Glenn a fost condamnat la moarte.

Charlize Theron: Mama actriţei l-a împuşcat pe tatăl său

Charlize Theron și mama ei Gerda au fost terorizate de tatăl ei alcoolic, Charles Theron. În 1991, mama actriţei a l-a împuşcat mortal pe tatăl acesteia, Charles. Un alcoolic extrem de violent, acesta a atacat-o pe Gerda, care se afla în legitimă apărare. Acesta a fost şi motivul pentru care mama lui Charlize nu a fost condamnată. Experienţa a fost, însă, una extrem de traumatizantă pentru actriţă, care avea pe atunci doar 15 ani şi care a văzut întreaga scenă.

Tatăl lui Michael Jordan a fost împuşcat mortal

James Jordan, tatăl legendarului  basketbalist, a fost ucis în 1993 . După ce l-a omorât, i-a luat de pe deget inelul făcut cadou de Michael şi maşina în care se afla. Se pare că James se întorcea de la o nuntă şi trăsese pe dreapta pentru a se odihni. Doi indivizi s-au apropiat de maşină, iar unul dintre ei, Daniel Green, nu a respectat planul de a-l lega şi de a-i fura Lexusul, şi-a pierdut controlul şi l-a împuşcat mortal. După ce l-au ucis, i-au aruncat trupul într-o baltă şi au părăsit locul crimei.
Lexusul său roșu a fost descoperit lângă Fayetteville, Carolina de Nord. Nu după mult timp, autoritățile au localizat corpul descompus al lui James într-o zonă mlăștinoasă, la aproximativ 60 de mile distanță. Moartea l-a șocat pe Michael și a dus la prima retragere sa din NBA două luni mai târziu.

Venus și Serena Williams au avut o soră care a fost ucisă

Venus și Serena Williams sunt nume cunoscute datorită abilităților la tenis. Ele au avut o sora vitregă  care a fost crescută și în Los Angeles.
Pe 14 septembrie 2003, Price și iubitul ei, Rolland Wormley, conduceau prin Compton, potrivit Australian Broadcasting Company . Când perechea a parcat în fața unei case  dubioase au atras atenția a doi membri din banda Southside Crips, Robert Edward Maxfield și Aaron Michael Hammer, care stăteau de veghe afară. Maxfield a tras asupra vehiculului parcat ucigând-o pe sora celor două sportive. Cei doi au recunoscut că au greşit, crezând că erau membrii unei bande rivale.

Soţia lui Roman Polanski a fost ucisă de cultul Charles Manson

Regizorul Roman Polanski și actrița Sharon Tate erau cuplul de vis de la Hollywood când s-au căsătorit în anii 1960. Dar, din păcate, o cumplită tragedie s-a abătut asupra lor din cauza cultului  Charles Manson și a „familiei” sale.
La 8 august 1969, mai mulți membri ai familiei Manson au intrat în casa de la 10050 Cielo Drive din Los Angeles, pe care Polanski și Tate au închiriat-o împreună. Polanski era plecat din oraș dar Tate era acasă cu trei invitați: Jay Sebring, aspirantul scenarist Voytek Frykowski și moștenitorul averii cafelei Folger (și prietena lui Frykowski) Abigail Folger. De asemenea, au fost prezenți îngrijitorul casei, William Garretson, care locuia în incintă, și prietenul său Steven Parent. Adepții lui Manson i-au ucis brutal pe toți, cu excepția lui Garretson, care a rămas în reședința sa deoarece nu a auzit nimic pentru că asculta muzică tare .

Fratele Sofiei  Vergara a fost ucis după ce a fost răpit

Sofia Vergara este una dintre cele mai bine plătite actrițe de televiziune, dar înainte de a deveni superstar în industria cinematografică și de televiziune, Vergara era oricum bogată deoarece provenea dintr-o familie înstărită din Columbia.
De fapt, familia lui Vergara era  atât de bogată încât fratele ei mai mare, Rafael, avea în permanență gărzi de corp în jurul său. Totuși, acest lucru a dus direct la tragedie. În 1998, înainte ca Sofia să emigreze în SUA, Rafael a rămas fără bodyguarzi pentru o singură zi. Atunci au încercat să-l răpească dar nu este clar ce s-a întâmplat, răpirea a eșuat când unul dintre răpitori l-a împușcat și l-a ucis pe Rafael.

Mama lui Dylan McDermott a fost împuşcată mortal

În 1967, pe vremea când actorul avea doar 5 ani, mama sa, Diane, a fost împuşcată mortal. Deşi primul verdict dat cazului a fost accident, investigaţiile ulterioare au demonstrat că iubitul ei de la acea vreme, John Sponza, comisese crima. Pe parcursul procesului s-a descoperit că acesta avea legături cu o organizaţie criminală, scrie grunge.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: