Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Sunt cea mai fericită ființă”. Mireasa criminalului de la Medicină se laudă cu soțul pe Facebook I FOTO
”Sunt cea mai fericită ființă”. Mireasa criminalului de la Medicină se laudă cu soțul pe Facebook I FOTO

”Sunt cea mai fericită ființă”. Mireasa criminalului de la Medicină se laudă cu soțul pe Facebook I FOTO

Prima fotografie de cuplu în care apar fostul student criminal de la Universitatea de Medicină din Timișoara și noua sa soție, o ucraineancă neoprotestantă, a fost făcută publică, chiar de mireasă.

Sergiu Florea,  25 de ani s-a căsătorit cu Inna Kalioglo, o ucraineancă din Novoselskoe, în vârstă de 22 de ani, pe 1 prilie, în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță din Arad, unde mirele e închis pentru a ispăși pedeapsa de 20 de ani de detenție. În urmă cu șase ani, Sergiu și iubita lui de atunci, studentă la aceeași Universitate, Carmen Bejan, l-au ucis pe Trifu Shrottu, un bărbat de 65 de ani, după care l-au tranșat și l-au pus într-un geamantan și un sac de plastic, plănuind să îi dea foc, în mașina lui.

Totul pornise la insistențele lui Sergiu, care voia bani să își cumpere o mașină: Carmen acceptase să se prostitueze cu bărbatul care o acostase pe stradă. Și-au dat întâlnire în camera de cămin a fetei, unde, nefiind de acord cu solicitarea acestuia de a-i face și sex oral, a izbucnit o ceartă în urma căreia, în timp ce Sergiu îl imobiliza pe client, Carmen i-a înfipt, de trei ori, un cuțit în inimă.

Trecutul soțului ei nu înseamnă nimic pentru tânăra ucraineancă. În ciuda gurilor rele care spun că s-a măritat ca să obșină pașaport de UE și cetățenie românească, ea susține că Sergiu Florea e iubirea vieții ei. ”Nu am bogății, resurse, speranțe, dar alături de tine sunt cea mai fericită ființa din lume”, declară noua doamnă Florea, pe Facebook, unde a postat o fotofrafie cu ea și noul ei soț, criminal.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: