Evenimentul Zilei > Actualitate > Sugestii de pantofi pentru bărbați pentru toamna anului 2021
Sugestii de pantofi pentru bărbați pentru toamna anului 2021

Sugestii de pantofi pentru bărbați pentru toamna anului 2021

Când vine vorba de încălțăminte pentru bărbați pentru toamna anului 2021, tendințele pare-se că s-au mulat pe necesitățile lor. Ceea ce își dorește un bărbat elegant este o încălțăminte confortabilă, durabilă, care să ofere protecție picioarelor, dar și care să îi permită să își mențină stilul în ciuda temperaturilor scăzute.

Ce criterii dictează alegerea încălțămintei de toamnă pentru bărbați?

În toamna acestui an, puteți alege stiluri mai elegante de pantofi bărbați pentru acele ocazii oficiale, dar și pantofi rezistenți, perfecți pentru ținutele de birou și pentru ieșirile de după program.

Pantofii pentru sezonul rece au de înfruntat multe, inclusiv ploaie, murdărie, sare, praf și, mai devreme sau mai târziu, zăpadă. În consecință, doriți să investiți într-un produs de calitate. Cei mai calitativi pantofi bărbați sunt realizați din piele naturală premium. Pentru un plus de stil, optați pentru o piele brută, care nu a fost șlefuită și care prezintă în continuare toate imperfecțiunile sale frumoase și naturale. Pielea este, de asemenea, cea mai durabilă și rezistentă la apă, pe lângă faptul că se adaptează la forma piciorului, oferind un confort de excepție.

În ceea ce privește tălpile, evitați pielea, deoarece se uzează mai repede și este mai puțin potrivită pentru condiții umede, care predispun la alunecare. Cauciucul este cea mai potrivită alegere, deoarece prezintă mai multă aderență și este rezistent la apă. Tehnologia nu a stat pe loc, așa că tălpile din cauciuc nu mai sunt mari și grosolane.

Stiluri de pantofi pentru bărbați pentru toamna anului 2021

Pantofii Chukka nu trebuie să lipsească din colecția de încălțăminte a bărbaților în sezonul de toamnă – iarnă 2021. Acești pantofi sunt excepționali de versatili și se potrivesc majorității ținutelor casual smart și casual. Se pot purta cu pantaloni chino, un pulover cu nasturi și o jachetă bomber. Pentru ieșirile din weekend, puteți purta pantofii Chukka la blugi, tricou și o jachetă călduroasă. În timp ce pielea de căprioară este cea mai populară opțiune, este mai bine să optați pentru piele netedă, dacă doriți o încălțăminte ușor de întreținut și de curățat. În magazinele CCC veți găsi o varietate de pantofi și ghete Chukka, care oferă confortul și stilul de care au nevoie bărbații în sezonul rece. Disponibili într-o gamă mai amplă de culori și de mărimi, pantofii Chukka sunt cei mai apreciați în acest sezon datorită versatilității lor. Tot în magazinele CCC puteți găsi un alt model popular de pantofi de bărbați, și anume pantofii Brogue, cunoscuți și ca pantofi Oxford. Îi puteți comanda din magazinele online sau îi puteți achiziționa din magazinele fizice.

Pantofii Brogue au o istorie aparte legată de munca fermierilor pe câmp și nevoia lor de a-și menține picioarele uscate, de unde și prezența acelor perforații. În zilele noastre, perforațiile sunt în întregime decorative, dar păstrează încă originalitatea. Încălțămintea Brogue se poate purta la costumul de birou, la pantaloni chino și un pulover tricotat, dar la fel de bine se poate purta și la blugi, un tricou alb și o jachetă bomber. Cu cât pantofii Brogue prezintă mai multe perforații, cu atât sunt mai casual. În plus, cu cât nuanța este mai întunecată, cu atât pantofii sunt mai formali. De exemplu, pantofii Brogue negri sunt potriviți pentru ținutele elegante, în timp ce pantofii cenușii sunt rezervați ținutelor casual. Botinele de bărbați sunt de nelipsit din sezonul de toamnă 2021. Sunt mai elegante și reprezintă o alternativă excelentă la încălțămintea Chukka sau la adidași. Optați pentru botine cu design clasic, prevăzute cu cataramă, pentru un stil sofisticat. Aeste botine se potrivesc cu ținute de birou, dar și cu pantaloni chino pentru întâlnirile din weekend. Botinele din piele oferă cea mai mare durabilitate și rezistență și sunt cel mai ușor de întreținut, în timp ce botinele cu tălpi de cauciuc mai groase oferă mai multă stabilitate în condiții umede.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: