Subiecte Simulare Evaluare Națională și BAC 2017. Simulare Examene 2017. IATĂ SUBIECTELE la LIMBA ROMÂNĂ și BAREMUL de corectare
Editura Evenimentul si Capital

Subiecte Simulare Evaluare Națională și BAC 2017. Simulare Examene 2017. IATĂ SUBIECTELE la LIMBA ROMÂNĂ și BAREMUL de corectare

Evaularea națională
Autor: | | 9 Comentarii | 115114 Vizualizari

Simulare Evaluare nationala 2017. Subiecte. Subiecte Limba și Literatura română. Pe 13 și 16 martie, elevii claselor a VIII-a vor susţine simularea pentru Evaluarea Naţională. Rezultatele urmează să fie afişate în data de 31 martie. Ca şi în anii trecuţi, notele obţinute nu le vor influența rezultatul la examenul din luna iunie, dar vor fi analizate de profesori. Prima probă este cea de Limbă și literatură română. Ministerul Educației a publicat Model de subiect și barem pentru proba scrisă la Limba și literatura română.

Simulare Evaluare nationala 2017. Simulate Bac 2017. Subiecte. Subiecte Limba și Literatura română. Potrivit unui ordin semnat de ministrul Educaţiei, peste 177.000 de şcolari de clasa a VIII-a vor susţine simularea la proba scrisă de limba şi literatura română pentru evaluarea naţională, iar mai bine de 280.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a vor da aceeaşi simulare, dar pentru examenul de bacalaureat.

Elevii claselor a VIII-a au primit la primul subiect o poezie de Ion Pillat, iar la al doilea subiect au de narat o întâmplare petrecută în timpul unui joc de șah, în timp ce elevilor claselor a XI-a și a XII-a li s-a testat cunoștințele din perioada clasică a literaturii române - Junimea și Eminescu. Iată subiectele:

SUBIECTELE și BAREMELE De EVALUARE POT FI CONSULTATE pe subiecte2017.edu.ro/2017/evaluarenationala/Subiecte_si_bareme

Elevii clasei a VIII-a au susţint, luni, simularea probei scrise la limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională, marţi la limba maternă şi joi la matematică.

Simularea pentru Bacalaureat va fi luni la limba română, marţi la limba maternă şi joi la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru profilul real, la cele trei probe participând atât elevii din clasa a XII-a, cât şi cei din clasa a XI-a.

VEZI SUBIECTE simulare Bac 2017 AICI (XI) și AICI (XII)


Subiecte Română Simulare Evaluarea Națională 2017 pentru clasa a VIII-a. BAREM de EVALUARE și CALENDAR EXAMENE


Pe data de 14 martie, elevii care fac parte din populaţia minoritară vor da simularea la limba maternă, umând ca pe 16 martie să aibă loc proba scrisă la matematică pentru simularea evaluării naţionale şi proba scrisă obligatorie a profilului pentru bacalaureat. Tot săptămâna viitoare, pe 17 martie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, care va fi susţinută numai de elevii claselor a XII-a.

Probele simulărilor încep la ora 09.00, dar accesul elevilor în sălile de clasă se va face doar până la ora 08.30. Din momentul în care primesc subiectele, şcolarii de clasa a VIII-a au la dispoziţie două ore penru rezolvarea lor iar elevii de liceu vor avea trei ore pentru redactarea lucrării scrise.

Modelele de subiecte, însoțite de baremele de evaluare și de notare, au fost postate încă din luna noiembrie 2016 pe subiecte2017.edu.ro. În cadrul acestei pagini, se regăsește o arhivă ce conține subiectele susținute în anii precedenți în sesiunile de examen, dar și subiectele de la simulările naționale din ultimii ani.

Modele de subiecte găsiți AICI

SUBIECTELE și BAREMELE De EVALUARE POT FI CONSULTATE pe subiecte2017.edu.ro/2017/evaluarenationala/Subiecte_si_bareme

Subiectele și baremele din 2016 pot fi consultate AICI

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate