Evenimentul Zilei > EVZ Play > Subiecte incendiare la EVZ Play cu Turcescu. Cum l-a „uns” Biden președinte pe Geoană. Femeia cu barbă şi educaţia sexuală în şcoală
Subiecte incendiare la EVZ Play cu Turcescu. Cum l-a „uns” Biden președinte pe Geoană. Femeia cu barbă şi educaţia sexuală în şcoală

Subiecte incendiare la EVZ Play cu Turcescu. Cum l-a „uns” Biden președinte pe Geoană. Femeia cu barbă şi educaţia sexuală în şcoală

Robert Turcescu, Octavian Hoandră şi Bogdan Comaroni lansează o dezbatere furtunoasă despre un subiect care a divizat deja Romania: educaţia sexuală în şcoală.

Robert Turcescu va prezenta în exclusivitate o informație incendiară și dovada: Joe Biden l-a „uns” pe Geoană candidat la preşedinţie! S-a întâmplat la recentul summit NATO de la Geneva, imaginile spun totul, le vedeţi în arena Evz Play.

Mircea Geoană despre relația NATO - China
NATO nu vede un adversar in China

Un alt subiect care a divizat deja Romania: educaţia sexuală în şcoală. Întrebarea cheie: cine va preda aceste ore, cum se pot asigura părinţii că elevii nu vor întâlni la catedră indivizi cu comportament deviant sau fără o pregătire corespunzătoare unei activităţi didactice speciale?

Pentru ca dezbaterea să fie aplicată, vedeţi de la 12.00, live, cum arată un bărbat transgender, cu barbă, care a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere! Şi tot atunci îl vedeţi pe Dan Barna vărsându-şi năduful pe părinţii care refuză să-şi lase copiii la orele de educaţie sexuală. În opinia liderului USR aceştia au o „mentalitate medievală”. De la 12.00, live, pe YouTube Evz-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.