Mihail din Tulcea, căruia Delia i-a frânt inima în Anglia

Mihail C., un bărbat de 32 de ani din Tulcea, devenit Maicăl după ce de doi ani a plecat din ţară şi lucrează la o spălătorie auto în Londra,  a păţit-o mai rău decât ceilalţi ţepuiţi. Nici măcar nu mai ştie acum de ce plânge în hohote.

Îşi împărţea viaţa între spălătoria auto unde se spetea din zori şi până-n noapte şi cămăruţa mizeră, desprinsă parcă din scrierile lui Charles Dickens, pe care şi-a permis să o închirieze. Nu prea vorbea cu nimeni. Doar din când în când la telefon, cu mama rămasă în ţară, căreia îi şi trimitea bani. Dar şi cu dânsa, convorbirile erau scurte. UK nu mai este în UE şi telefoanele internaţionale costă. Iar el nu avea bani de risipit.

Acum, din cauza pandemiei, spălătoria a fost închisă, iar el a rămas şi mai singur, şi mai lipsit de mijloace materiale. Pe o reţea de socializare a cunoscut-o pe Delia –Deliuţa. Cel puţin aşa se prezenta. O fată minunată, care l-a cucerit repede. I-a spus că îl iubeşte. Că este un bărbat arătos. Iar pentru deschiderea dragostei lor, l-a rugat să-i trimită 40 de lire. I-a indicat şi adresa. Care era, totuşi, pe numele unui băiat. Intrigat, Maicăl a întrebat-o de ce nu-i dă datele ei, să-i trimită banii direct. Fata angelică din fotografia de pe fb, i-a spus că este adresa fratelui ei. Să-i trimită acolo, ca să nu afle părinţii.

Totuşi, Maicăl nu a picat chiar din prima în capcană. Nu i-a trimis cele 40 de lire. Nu-i nimic. Povestea de dragoste a continuat în on-line. Cu inimioare roşii postate, cu pupici dulci, cu declaraţii înflăcărate.

Maicăl a fost convins că Delia-Deliuţa îl iubește

Nici nu arăta rău. Aşa că în singurătatea lui londoneză, a decis să facă pasul cel mare. S-a hotărât să se căsătorească cu ea. I-a mărturisit-o cu emoţie. Tot pe Facebook. Pentru că de văzut, faţă în faţă, nu s-au văzut niciodată. Cel puţin până acum.  Ea a lăcrimat un pic. Îl iubea, dar nu sperase la atât de mult din partea lui.

Maicăl a vrut ca Delia-Deliuţa, cea care urma să-i devină soţie, să vină la el la Londra. Eventual, să se şi cunune acolo. Numai că Delia –Deliuţa i-a spus că nu are bani de drum şi i-a cerut lui Maicăl 140 de lire. Pentru avion şi un suc în aeroport. Maicăl nici nu a mai stat pe gânduri. I-a trimis banii englezeşti la adresa indicată. A viitorului cumnat, cum ar veni. Un anume Marius, dacă aşa l-o fi chemând. Apoi a aşteptat înfrigurat veste de la Delia, să-i spună când vine la el. Numai că venirea tot întârzia.

Delia-Deliuţa i-a mai cerut nişte bani. Încă nu plecase din România. Maicăl a refuzat să-i mai trimită. Oricum, nici nu mai avea. Şi când funcţiona spălătoria, banii de drum pe care îi trimisese Deliei-Deliuţei îi câştiga în mai mult de o săptămână de muncă grea.

Atunci, ca în orice telenovelă care nu se încheie cu happy end fericit, Delia-Deliuţa l-a părăsit. Deşi a încercat să mai ia legătura cu ea, Maicăl nu a mai reuşit. Cu inima frântă, a decis să facă un apel la iubirea lui printr-o telviziune, convins că dacă ea se uită şi îl va vedea cum suferă sincer, îi va răspunde din nou şi povestea de iubire va fi reluată.

Aşa a apărut Maicăl la „Acces direct”, emisiunea de la Antena 1. Unde şi-a mai mărturisit o dată dragostea şi şi-a spus povestea care-i frânsese inima.

Șoc! Delia –Deliuţa era Deliu-Delioi

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE