Evenimentul Zilei > International > SUA vs. Rusia. A apărut LISTA APOCALIPSEI. care conţine toate PLANURILE DE ANIHILARE a americanilor. Breaking news
SUA vs. Rusia. A apărut LISTA APOCALIPSEI. care conţine toate PLANURILE DE ANIHILARE a americanilor. Breaking news

SUA vs. Rusia. A apărut LISTA APOCALIPSEI. care conţine toate PLANURILE DE ANIHILARE a americanilor. Breaking news

Rusia și SUA sunt în conflict, pe tema războiului din Siria, iar lumea se află mai aproape ca oricând de izbucnicea celui de-al treilea Război Mondial.

Simulările de război arată că orașele cu populație mare vor fi cu siguranță primele ținte. Washington D.C. ar putea fi distrusă, dar și alte orașe mari americane cum ar fi New York, Los Angeles, and Miami, scrie DailyStar. 

Aceste presupuse atacuri ar avea ca scop distrugerea populației și astfel, sfârșitul lumii pare să fie din ce în ce mai aproape, spun specialiștii în simulări de război, FEMA. 

Nici orașele mici nu vor face excepție. În cazul unui război nuclear, toate vor fi afectate, inclusiv Mexic și Canada.

 Se spune că armata condusă de Putin deține între 500 și 2000 de focoase nucreare. Iar președintele rus nu și-a ascuns deloc armamentul, ba mai mult s-a lăudat în fața întregii lumi cu „jucăriile” pe care le are. Specialiștii americani spun că armele Kremlinului ar putea omorî peste 8 milioane de oameni. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.