Evenimentul Zilei > International > Stupoare pe mapamond. Joe Biden pare că a adormit în timpul dialogului cu premierul Israelului
Stupoare pe mapamond. Joe Biden pare că a adormit în timpul dialogului cu premierul Israelului

Stupoare pe mapamond. Joe Biden pare că a adormit în timpul dialogului cu premierul Israelului

Președintele SUA Joe Biden pare să fi ațipit în timp ce purta un dialog cu premierul Israelului. Timp de mai bine de jumătate de minut, Biden şi-a lăsat capul în jos, a închis ochii și a stat cu mâinile împreunate.

Imaginile surprinse în timpul întâlnirii dintre președintele Statelor Unite şi Naftali Bennett au făcut înconjurul internetului, iar mulți sunt de părere că liderul de la Casa Albă a adormit.

În campania electorală, Biden, a primit porecla de „Joe adormitul”

Mai bine de jumătate de minut, Biden şi-a lăsat capul în jos, a închis ochii și a stat cu mâinile împreunate. Numai că după ce prim-ministrul israelian a terminat de vorbit, Joe Biden şi-a ridicat privirea și i-a mulțumit.

Atitudinea președintelui a stârnit controverse în societatea americană. În timp ce susținătorii săi spun că acesta a stat pe gânduri, cei care îl contestă pe liderul de la Casa Albă spun că acesta a adormit.

În campania electorală, candidatul democrat la Casa Albă s-a bâlbâita primit porecla de „Joe adormitul” din partea contracandidatului său, Donald Trump.

Imaginea lui Biden, tot mai șifonată

Ultimul sondaj de opinie realizat de USA Today și Suffolk University nu arată prea bine pentru președintele Statelor Unite ale Americii și echipa sa. Rata de aprobare a prestației sale ca președinte s-a prăbușit la 41 la sută, deși cu doar o săptămână înainte sondajele indicau un rating de aprobare de peste 50%.
După haosul din Afganistan, 55% dintre persoanele intervievate afirmă acum că dezaprobă modul în care Joe Biden își îndeplinește obligațiile care îi revin.

Chiar dacă președintele SUA e susținut în continuare de 87% dintre votanții Partidului Democrat, numai 32% dintre alegătorii independenți sunt de părere că actualul președinte face o treabă bună.

Sondajul a fost realizat în ultimele zile, când știrile au început cu imaginile haosului de pe aeroportul din Kabul și cu vești despre un nou val de cazuri Covid-19 în Statele Unite.

Jumătate dintre cei intervievați aprobă modul în care Biden s-a ocupat de problemele legate de pandemiei, Cifrele scad la 39% când vine vorba de gestionarea economiei și la 26% când e vorba de gestionarea retragerii trupelor din Afganistan.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: