Studii gratuite în Danemarca

Studii gratuite în Danemarca

OPORTUNITATE. Centrul de Educaţie Interna- ţională (IEC) oferă din acest an un program de plasament universitar în Danemarca.

„În primul rând, şi poate cel mai important pentru posibilii studenţi din România, şcolarizarea este complet gratuită“, explică Mihai Timofte, Coordonator de Program la Centrul de Educaţie Internaţională. Cazarea este asigurată în campusurile universităţilor care participă la acest program. În plus, studenţii acceptaţi capătă şi dreptul de a lucra timp de 15 ore pe săptămână, în perioada cursurilor şi cu program complet în vacanţa de vară, respectiv lunile iunie, iulie şi august.

Universităţile participante la acest program sunt dintre cele mai prestigioase din Danemarca şi chiar din Europa. Lista este deschisă de Aarhus School of Business şi continuă cu VIA University College, University of Southern Denmark, Odensee Technical College, NOEA Institute of Applied Management, Danish Business Academy şi Aalborg University. Sunt oferite programe de studii complete, finalizate cu diplome de nivel Bachelor sau de Master în următoarele domenii: Arhitectură şi Construcţii, Inginerie, Informatică, Marketing, Management, Administrarea Afacerilor, Turism. Cursurile se desfăşoară în limba engleză şi toate programele sunt acreditate de Ministerul Educaţiei din Danemarca şi folosesc Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS).

Înscrierea se face prin trimiterea unei copii scanate a foii matricole cu rezultatele primilor trei ani de liceu (pentru elevii care doresc să se înscrie în programul de Bachelor) sau cu rezultatele la zi din timpul facultăţii (pentru studenţii care vizează programul de Master). Foile matricole trebuie traduse în limba engleză de un traducător autorizat şi trimise la denmark@iec.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News