S-a aflat STRATEGIA de CAMPANIE a lui Donald Trump pentru 2020 în bătălia cu adversarii săi. Impactul va fi maxim dincolo de amuzament

S-a aflat STRATEGIA de CAMPANIE a lui Donald Trump pentru 2020 în bătălia cu adversarii săi. Impactul va fi maxim dincolo de amuzament

Președintele american și colaboratorii săi vor fi pe picior de război din acest moment şi gata de contraatac când vine vorba de potenţialii adversari în 2020. Planul lui Trump este până la urmă amuzant dar cu impact la electorat.

Potrivit presei americane, Trump a pus la treabă colaboratorii săi pentru un anumit scop: să găsească porecle adversarilor potențiali în alegerile prezidențiale din 2020.

Există mai multe motive pentru această strategie: 

1. Pe de o parte, aceste porecle ar putea servi drept "nume de cod" pentru Trump și rudele sale, care ar avea libertatea de a vorbi despre persoanele în cauză, fără a fi nevoie să le numească cu precizie.

Ne puteți urmări și pe Google News

2. Pe de altă parte, utilizarea poreclelor ar servi pentru a lipi o etichetă rivalilor președintelui și pentru a crea un plan de atac cu "fraze şoc" care pot fi folosite în timpul campaniei. Trebuie spus că lui  Donald Trump îi face o plăcere deosebită  să folosească porecle neplăcute. 

Ce este şi mai interesant,   Wikipedia a elaborat un material  pe această temă. De exemplu Trump l-a poreclit pe omologul nord-coreean Kim Jong-un "Little Rocket Man". În timpul campaniei din 2016, Trump a atacat în mod regulat cu expresia "Crooked Hillary" sau pe Obama - "Cheatin' Obama", Bill Crinton - "Wild Bill", 

Cu câteva luni în urmă, președintele Statelor Unite a numit-o senatorul Elizabeth Warren "Pocahontas" din cauza originilor sale.. În ciuda reacţiilor critice la adresa sa, Trump continuă să folosească regulat această poreclă. Amy Klobuchar, care și-a anunțat candidatura prezidențială pe o zi înzăpezită, a fost comparată cu un "om de zăpadă".

Nu există nici o îndoială faptul că senatoarea democrată Kamala Harris, apropiată de Barack Obama, considerată drept principalul rival al lui Trump pentru 2020, nu va scăpa de o poreclă cu impact la electorat.