Evenimentul Zilei > Actualitate > Strada Cărăruia va fi deschisă NON-STOP
Strada Cărăruia va fi deschisă NON-STOP

Strada Cărăruia va fi deschisă NON-STOP

Pentru a fi evitat haosul de la Piaţa Sudului, de la 1 septembrie a fost deschisă circulaţiei strada Cărăruia, rută pe care şoferii o puteau folosi de luni până vineri. De astăzi, conducătorii auto pot circula pe ea şi în weekend

Decizia a fost luată de Administraţia Străzilor, instituţie subordonată Primăriei Municipiului Bucureşti: „Vă informăm că în data de 04.10.2016, Administraţia Străzilor va institui sens unic de circulaţie pe strada Cărăruia, între strada Pajiştei şi strada Mărţişor, dinspre strada Pajiştei către strada Mărţişor, şi sens unic de circulaţie pe strada Pajiştei, între strada Mărţişor şi strada Cărăruia, dinspre strada Mărţişor către strada Cărăruia, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din data de 15.09.2016“.

Lucrările de la Pasajul Sudului au îngreunat circulaţia în zonă, iar şoferii erau nevoiţi să aştepte şi câte zeci de minute la cozi interminabile . Astfel, după un sondaj realizat pe această temă, locuitorii sectorului 4 au spus că vor să fie găsită o soluţie pentru a nu mai fi nevoiţi să suporte haosul infernal. Cărăruia a fost ruta alternativă găsită pentru a descongestiona traficul din zonă.  

„Propunerea mea privind deschiderea unei rute alternative în zona şantierului de la pasajul subteran Piața Sudului a fost agreată de Comisia Tehnică de Circulație din subordinea Primăriei Generale. Mai exact, de la 1 septembrie, strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier, cu sens unic din Calea Văcărești spre Olteniței și va face un triunghi. Practic, va funcționa ca un bypass în această zonă, scria edilul, pe blogul său.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: