Sam Cecola, proprietarul Admiral Theatre din Detroit, locul unde s-a desfășurat evenimentul a avut un conflict cu Stormy, pe care a acuzat-o că profită de imaginea pe care și-a creat-o, refuzând orice implicație politică în munca pe care o face, scrie DailyMail. 

Spectatorii care au participat la show-ul sold out povestesc că din cauza disputelor cauzate de Stormy, că acesta a început mult mai târziu decât era programat, tot cu o ironie la adresa lui Trump. Totodată fanii au fost dezămăgiți că vedeta a plecat imedit după ce s-a terminat evenimentul și nu a vorbit cu ei. 

Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a spus că este împiedicată să vorbească despre o presupusă aventură cu Trump din cauza respectivului acord, semnat în octombrie 2016 în schimbul a 130.000 de dolari, şi a deschis un proces pentru a obţine anularea înţelegerii. Ea a mai deschis un alt proces împotriva lui Trump, pentru defăimare.

Actriţa a afirmat că în perioada 2006-2007 a avut o relaţie cu Trump, care era deja căsătorit atunci cu actuala sa soţie, Melania.