Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost arestată într-un club din oraşul Columbus pentru că i-a permis unui client să o atingă „de o manieră nonsexuală” în timp ce ea se afla pe scenă, a scris pe Twitter avocatul actriţei, Michael Avenatti.

El a adăugat că Daniels a fost arestată în timpul unei înscenări. „Aceasta a fost o înscenare şi ceva cu motivaţie politică. Miroase a disperare. Vom combate toate aceste acuzaţii stupide”, a menţionat avocatul, care a precizat că se aşteaptă ca Stormy Daniels să fie eliberată pe cauţiune şi să fie acuzată de infracţiune pentru că a permis atingerea sa.

Daniels a spus că în 2006 a avut relaţii sexuale cu Donald Trump şi că avocatul personal al acestuia, Michael Cohen, i-a plătit 130.000 de dolari pentru a păstra secretul asupra acestei relaţii, cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016.

Cohen a recunoscut că a făcut plata respectivă. În luna mai, Trump a afirmat că Stormy Daniels a fost plătită pentru a pune capăt „acuzaţiilor false şi bazate pe şantaj” conform cărora ea ar fi avut relaţii sexuale cu actualul lider de la Casa Albă.