Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, nu vrea să se aventureze astăzi în incendiarul dans la bară, mai ales că se află la duel.
"Fiind la duel noi am putut să alegem între cele două dansuri ale ediţiei, astfel că şi noi, şi echipa lui Catrinel şi Ionuţ vom dansa Bollywood. Însă, dacă trec de duelul ăsta, am promis că o să dansez şi la bară!", a dezvăluit, pentru EVZ, Daniel.
Dansul la bară nu este singurul stil care l-a pus în dificultate pe prezentator. Şi în ediţiile trecute, vedeta Pro a trecut prin momente tensionate atunci când a încercat dansul contemporan.
"Cel mai tare m-am enervat când am avut de pregătit dansul contemporan, slavă Domnului că am scăpat de el! A fost un dans greu şi foarte complicat pentru mine, nu am avut tangenţe cu acest dans. Aveam impresia că nu mă ascultă nici mâinile, nici picioarele", a povestit prezentatorul.
Duel greu între prieteni
Cel de-al patrulea duel al competiţiei pune pe jar "Dansez pentru tine". În ediţia de astăzi pe scenă se vor înfrunta două perechi prietene, Daniel Niţoiu şi partenera sa, Alexandra, şi Catrinel Sandu şi partenerul ei, Ionuţ într-un dans comun.
Competiţia este cu atât mai dificilă cu cât Catrinel îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere, vedeta împlinind 35 de ani.
"A fost o săptămână foarte grea, cred că cea mai grea de până acum din concurs. Avem de pregătit dansuri multe, iar coregrafa noastră, Cocuţa, nu ne-a menajat deloc, deşi oboseala s-a acumulat. Ne-a dat dansuri la fel de energice, cu mişcări la fel de grele, cu nişte prize spectaculoase. În acelaşi timp, au fost şi zile în care am reuşit să zâmbim, deşi antrenamentele sunt dure, şi când spun asta mă refer la momentele în care am repetat alături de Catrinel şi Ionuţ. S-a format o legătură foarte strânsă între noi, ne-a părut foarte rău că am căzut la duel cu Ionuţ şi Catrinel, am fost dezamăgiţi că trebuie să concurăm unii împotriva celorlalţi", spune Niţoiu.
Catrinel Sandu riscă o operaţie de ligamente
Pentru Catrinel, vestea duelului a venit pe neaşteptate. "A fost foarte greu pentru că noi de pe locul 1 am intrat la duel şi nu ne putem explica nici noi, nici coregraful nostru, Lilian, cum de s-a întâmplat asta. Dar ne-am mobilizat, am reuşit să trecem peste impas şi peste şocul pe care l-am avut şi mergem acum înainte cu forţe proaspete. Am primit multe cuvinte de încurajare şi din partea copilaşilor de la căminul pentru care luptă Ionuţ, care ne-au «bombardat» cu mesaje şi scrisori de încurajare, au fost un sprijin important pentru noi", a povestit Catrinel, pentru EVZ.
Accidentările şi febra musculară nu au lipsit nici în ultimele zile. Daniel s-a lovit la şold, fără a fi ceva grav, iar partenera lui, Alexandra, este foarte obosită, are palpitaţii şi emoţii. Deşi Catrinel Sandu nu s-a ales cu noi lovituri după ultima săptămână de pregătire, problema de la gleznă nu este nici pe departe rezolvată.
"Singura problemă este glezna mea, starea ei se agravează. Dansurile mă solicită din ce în ce mai mult, mă doare foarte tare şi, dacă până acum nu am lăsat asta să se vadă, la dansurile pe care le pregătim acum sunt unele prize pe care nu le pot face, nu pot pune presiune pe ea. Deşi ştiu că voi ajunge la operaţie de ligamente, ştiu asta, important pentru mine este să ajung în acest punct după finală. Îmi doresc să îl duc pe Ionuţ în finală, să îi duc visul mai departe, cu orice risc, ce va fi dupa aceea vom vedea", a dezvăluit vedeta.
Dans şi după emisiune
Catrinel Sandu va sărbători ziua de naştere alături de "Dansez pentru tine". Vedeta, care împlineşte 35 de ani, îşi doreşte un singur cadou: să rămână în competiţie până la final. După emisiune, Catrinel şi-a invitat colegii la o petrecere, iar aceştia, la rândul lor, i-au promis vedetei o surpriză.
EVZ: Pregăteşti o petrecere pentru colegii de la "Dansez…"?
Catrinel Sandu:
Da, am pregătit o petrecere pentru ei toţi, pentru că avem nevoie să ne mai şi relaxăm. Îmi doresc să îi iau pe toţi după emisiune şi să mergem undeva.
Ai programate antrenamente şi vineri?
Vineri voi fi toată ziua la antrenamente, apoi seara la emisiune. Sâmbătă, când e ziua mea de naştere, dacă ne ajută Dumnezeu să trecem de duel, vom fi din nou în Buftea la repetiţii. Sper însă că un pic mai târziu decât de obicei, ca să pot sta câteva ore cu fetiţa mea. Asta nu înseamnă că voi fi scutită de antrenamente, voi fi pe baricade, asta, repet, dacă vom trece de duel.
Familia ta va fi în sală?
Da, însă din păcate nu în formulă completă pentru că Gabi (Gabriel Trifu – n.r.), soţul meu, e în State. Dar vor fi acolo foarte mulţi prieteni, s-au anunţat mai mulţi decât mă aşteptam, vor fi părinţii mei cu Sara, socrii mei.
Dansul la bară, cel mai sexy
Ediţia de astăzi "Dansez pentru tine", programată de la ora 20.30 pe Pro TV, se anunţă supersexy, mai ales că tema "Balul Burlacilor" aduce pe scenă incitantul dans la bară. Pepe va executa un dans la bară cu elemente de tango, cu mici trimiteri la ultimul an din viaţa sa.
Personajul său va ieşi de la Tribunal unde tocmai şi-a încheiat divorţul, cu mare bucurie se pare, Jojo va dansa îmbrăcată în haine de poliţist, la care, până la finalul coregrafiei, va renunţa. Aylin şi partenerul ei, Ovidiu, vor avea un dans la bară inspirat din anii `20, în care actriţa va fi o mireasă destrăbălată, iar partenerul ei, Ovidiu, un domn respectabil şi elegant.
INVITAŢI
Corina Bud şi Edi Vasile, profesorii dansului la bară
Pentru a exemplifica dansul la bară, în ringul de la "Dansez pentru tine" va reveni o pereche care a primit pentru apariţia sa sexy multe note de 10. Corina Bud şi Edi Vasile, câştigătorii ediţiei a unsprezecea, vor aduce ingredientele necesare dansului la bară.
Cel de-al doilea stil de dans al serii, Bollywood, va fi prezentat de coregrafa Andra Gheorghe (Cocuţa), alături de Liviu Vârciu. Raluca Turcan va intra în ringul competiţiei alături de Dima, unul dintre membrii baletului emisiunii pentru a ajuta la rezolvarea unui caz umanitar din afara competiţiei.
Deputatul PDL a ales un vals vienez, în coregrafia Danielei Serafimovici (Furnica). Ea va valsa pe una dintre piesele ei favorite ce poartă semnatura lui Şostacovici. Tot în scop umanitar, actorii Alexandru Papadopol şi Ioana Ghinghină vor face un dans contemporan, piesa "Noi Doi" a Alexandrinei Hristov, în coregrafia Georgianei Căiţa (Căprioara).
Citiţi şi:

  • Mihaela Borcea, sexy la „Dansez pentru tine”. VEZI IERARHIA ECHIPELOR| FOTO

Te-ar putea interesa și: