Evenimentul Zilei > Social > Știri cu sens din 1992: Evenimentul Zilei împlinește astăzi 29 de ani
Știri cu sens din 1992: Evenimentul Zilei împlinește astăzi 29 de ani

Știri cu sens din 1992: Evenimentul Zilei împlinește astăzi 29 de ani

Apărut în București în 1992, Evenimentul Zilei s-a impus rapid pe piața media din România, devenind un reper de știri obiective, transparente și de calitate. ”Bucureșteanul” Evenimentul Zilei a luat amploare la nivel național, cititorii acordându-i încrederea de a fi un girant al adevărului în presa românească.

Evenimentul Zilei s-a reinventat și adaptat în mod constant pe parcursul celor 29 ani ce au trecut de la primele apariții. A venit în întâmpinarea cititorilor nu numai cu știri și informații de actualitate, ci și cu formate și concepte în ton cu vremurile, de fiecare dată fiind atenți la schimbările și nevoile de consum de presă de calitate ale românilor.

Astfel, în plin avânt al mediului online, a fost printe primele ziare care a avut și un domeniu de internet, www.evz.ro, știrile, anchetele și analizele sale ajungând la cititorii săi printr-o simplă accesare.

Astăzi, cu milioane de afișări și vizite lunare, dar și cu milioane de unici care se întorc de fiecare dată să le citească, www.evz.ro livrează informații de calitate, obiective și transparente, ușor de înțeles și asimilat de către publicul larg.

Poate că aceasta este și rețeta ce a determinat ca Evenimentul Zilei să fie un reper media în România: informarea la minut a cititorilor cu știri interne și internaționale relatate pe înțelesul tuturor, dar și cu prezentări de analize, editoriale și opinii care conturează mediul social, economic sau politic în care trăim cu toții.

2021 a început pentru Evenimentul Zilei în plină forță, acesta anunțându-și consolidarea  prezeței în online prin realizarea de conținut video online. Sesizând migrarea tot mai mare a românilor din tv către online în ceea ce privește consumul de emisiuni video, Evenimentul Zilei a pus bazele proiectului EVZ PLAY. Astfel, o serie de emisiuni care tratează subiecte de actualitate dar și evenimente interesante pot fi accesate de către publicul larg atât pe site, cât și pe pagina de Youtube EVZ Capital.

Astăzi, 22 iunie 2021, noi, întreaga echipă Evenimentul Zilei vă mulțumim pentru susținere și fidelitate!

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: