Evenimentul Zilei > Social > Viața MIZERABILĂ pe care a dus-o FIICA unui MILIARDAR. GENIUL în TEHNOLOGIE își ABUZA FRECVENT fetița
Viața MIZERABILĂ pe care a dus-o FIICA unui MILIARDAR. GENIUL în TEHNOLOGIE își ABUZA FRECVENT fetița

Viața MIZERABILĂ pe care a dus-o FIICA unui MILIARDAR. GENIUL în TEHNOLOGIE își ABUZA FRECVENT fetița

Deși este mort, adevărul acum iese la iveală. Fiica lui Steve Jobs a povestit despre cum era abuzată de tatăl său și obligată să ducă o viață la cel mai josnic nivel.

Fiica lui Steve Jobs, Lisa Brennan, face noi dezvăluiri despre cum era abuzată de tatăl său.

În cartea sa, ce urmează a fi publicată, aceasta povestește despre toți anii în care a trăit la mâna tatălui său și despre cruzimea cu care era tratată zilnic. Deși a contribuit și el la alegerea numelui fiteței, a fost nevoie să fie dat în judecată pentru a-și recunoaște copilul, dar niciodată nu a ajutat-o pe ea sau pe mama ei, scrie News.com.au.

Abia după ce au făcut un test de paternitate, Steve Jobs a fost obligat să îi plătească suma de 675 de dolari pe lună, plus o asigurare medicală. Între timp, acesta a devenit un succes peste noapte, ajungând să valoreze peste 200 de milioane de dolari, în timp ce fiica sa trăia dintr-un ajutor social.

Fiica lui Steve Jobs a spus adevărul despre relația cu tatăl ei celebru. Considerat un adevarat geniu al tehnologiei, bărbatul pare să fi fost o altă persoană când ajungea acasă. De cele mai multe ori își obliga propria fiică să asiste la scenele indecente dintre el și soție.

Regretatul magnat Apple avea și discuții lungi despre relațiile intime cu Lisa. Aceasta a șocat o lume întreagă atunci cand și-a publicat cartea de memorii. Detaliile date de ea nu par să fi fost știute până acum.