New Idea citează o sursă din anturajul lui Terri Irwin care declară că “sunt împreună de multă vreme şi s-au convins cu timpul că sunt extrem de compatibili”. Aceeaşi sursă a mai precizat că cei doi iubiţi ar intenţiona să-şi oficializeze relaţia, printr-o nuntă discretă şi simplă, cel mai probabil în 2018.

Un reprezentant al Australian Zoo, contactat de Daily Mail, s-a amuzat copios la aflarea acestor informaţii precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu se pune probleme ca aceştia să oficializeze ceva ce nu există.

Acelaşi site New Idea relata în luna mai, citând surse din anturajul actorului, că cei doi simt o atracţie irezistibilă unul pentru altul şi că nu îşi mai pot nega sentimentele. Zvonurile fuseseră alimentate şi de prezenţa “Galdiatorului”, pe jumătate dezbrăcat, în vila familiei Irwin.

Tot purtătorii de cuvânt de la Australian Zoo au infirmat însă şi acele speculaţii. “Russell Crowe este un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, au spus cei de la Australian Zoo, grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.

Citește și: