Evenimentul Zilei > International > Steve Bannon: „Se va crea o Mare Alianță IUDEO-CREȘTINĂ Europa-Israel-Rusia-SUA împotriva Chinei
Steve Bannon: „Se va crea o Mare Alianță IUDEO-CREȘTINĂ Europa-Israel-Rusia-SUA împotriva Chinei

Steve Bannon: „Se va crea o Mare Alianță IUDEO-CREȘTINĂ Europa-Israel-Rusia-SUA împotriva Chinei

Bannon, fost director de campanie al lui Trump, a acordat un amplu interviu pentru ziarul francez L’Express, în care dă de pământ cu Macron.

„Este rupt de realitate. Sub costumul său nu există nimic. Este o marionetă”, îl desființează Bannon pe președintele francez.

Directorul de campanie al lui Donald Trump a lansat o acțiune de influențare a alegerilor europarlamentare de anul acesta, pentru a ajuta forțele naționaliste și eurosceptice să câștige o parte importantă din Parlamentul European.

Pentru aceasta, el a creat o fundație cu numele „The Movement” („Mișcarea”), cu sediul la Bruxelles, și intenționează să revină în Europa la sfârșitul lui februarie.

În interviul pentru L’Express, strategul american a spus:

„Acordul de la Paris privind climatul constă în a-i face să plătească pe francezi – și pe alții – pentru poluarea produsă de China, care emană carbon în atmosferă în timp ce practică un dumping comercial deșănțat. Or, membrii ‘Partidului de la Davos’, al cărui ambasador este Macron, au decis să dezindustrializeze lumea occidentală pentru a muta obiectivele industriale în China. Și aceasta, pentru a-și mări profiturile. ‘Vestele Galbene’ înțeleg foarte bine asta. Și Macron le explică că trebuie să achite ei factura poluării chineze prin intermediul taxei pe carbon.”

Steve Bannon și-a exprimat deschis admirația pentru „Vestele Galbene”:

„Vestele Galbene nu au făcut Academia de Științe Politice. Poate că nu sunt licențiați la Sorbona. Dar sunt ființe umane raționale. Deci sunt suficient de isteți să înțeleagă că au fost păcăliți. Astăzi, acești păgubași ai globalizării, pauperizați ca niciodată, se trezesc și strigă: ‘Stop!’ Frumusețea acțiunii lor este că adună oameni și din dreapta și din stânga. În țara Revoluției Franceze, mișcarea Vestelor Galbene duce mama tuturor bătăliilor. Ei sunt un motiv de inspirație pentru lumea întreagă.”

Lăudând capacitatea de „rezistență” a lui Marine Le Pen și „eroismul” premierului ungar Viktor Orban, afirmându-și afinitățile ideologice cu președintele brazilian Jair Bolsonaro și cu ministrul italian de Interne Matteo Salvini, Steve Bannon nu își ascunde aversiunea față de Emmanuel Macron:

„Macron este arogant: când a venit în vizită la Washington, a rostit un discurs pro-globalizare în fața Congresului american, în totală contradicție cu poziția gazdei sale, Donald Trump. Discursul său a fost punctat de 17 ovații în picioare… venite dinspre băncile Democrate! Mi-a fost greață. Se poate afirma că, între două națiuni prietene, un asemenea ultraj este istoric. Generalul de Gaulle nu ar fi făcut niciodată așa ceva.”

Strategul american se pronunță în favoarea creării unei confederații de state-națiuni puternice „care va fi mai puternică decât actuala UE”, prezice formarea unei alianțe de cooperare în sânul lumii iudeo-creștine, din care vor face parte Statele Unite, Europa, Israelul și Rusia, iar inamicul comun va fi China.

„Deoarece adevăratul nostru dușman comun este Partidul Comunist Chinez și statul său totalitar mercantilist. Îmi amintesc că în ianuarie 2017 Trump a rostit un discurs despre naționalism: a fost ridiculizat în lumea întreagă. În același timp, Xi Jinping a fost primit la Davos cu onoruri și genuflexiuni. Or, este vorba de un dictator comparabil cu Hitler în anii 1930, care supraveghează populația cu ajutorul soft-urilor de recunoaștere facială, opresează creștinii, întemnițează uigurii. Indivizii din Partidul de la Davos nu încetează să ne trateze drept fasciști și să ne vorbească de Vichy sau de Pétain . Însă cei mai răi colaboraționiști sunt ei, care îl aplaudă pe Xi Jinping la Davos.”

Viitoarea ordine mondială nu va fi bună decât dacă „bunul simț” popular va obține câștig de cauză în fața „acținilor nefaste ale elitelor”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: