Evenimentul Zilei > Sport > Ștefan Radu, în centrul unui mare scandal. Reacție vehementă după acuzațiile primite
Ștefan Radu, în centrul unui mare scandal. Reacție vehementă după acuzațiile primite

Ștefan Radu, în centrul unui mare scandal. Reacție vehementă după acuzațiile primite

Ștefan Radu, jucătorul echipei Lazio, a replicat după ce impresarul unui coechipier l-a acuzat că a vorbit urât despre fotbalistul transferat de la Fenerbahce.

Ștefan Radu (34 de ani), fotbalistul echipei italiene Lazio, este prin în mijlocul unui mare scandal. După ce a fost acuzat că și-a denigrat un coechipier. Vincenzo Morabito, un cunoscut agent din fotbalul italian, a povestit că fostul internațional român l-ar fi vorbit de rău pe Vedat Muriqi (27 de ani), fotbalist pentru care Lazio a plătit suma de 18 milioane de euro turcilor de la Fenerbahce în urma transferului.

Ștefan Radu dezminte de acuzațiile făcute de impresarul unui coechipier de la Lazio

Ștefan Radu a reacționat, după afirmațiile impresarului, care îl incriminau pe el. „În ceea ce privește afirmația domnului Vincenzo Morabito, în cadrul emisiunii Report, de la Rai 3, mă văd nevoit să fac unele precizări. Niciodată nu am pus la îndoială valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi.

Resping ferm afirmațiile că l-aș fi discreditat pe acesta. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend”, a afirmat Ștefan Radu.

Un astfel de comportament nu îmi este familiar. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea. De aceea, le-am cerut avocaților mei să ia măsuri în consecință pentru a dovedi că aceste lucruri nu sunt reale”, a mai precizat fostul internațional român. Despre Ștefan Radu se spune că ar reprezenta subiectul unui transfer în această vară, de la Lazio la Internazionale Milano, campioana din Serie A. Fundașul a ajuns în Italia în 2008, fiind vândut de Dinamo București.

S-a supărat și nu a mai venit la echipa națională, chiar dacă mai mulți selecționeri au încercat să-l determine să se răzgândească

Deși a evoluat constat pentru laziali și a purtat chiar și banderola de căpitan, Ștefan Radu nu s-a impus la echipa națională a României. Pentru care a evoluat doar în 13 partide, în intervalul 2006 – 2013. El s-a supărat și nu a mai răspuns convocărilor, chiar dacă mai mulți foști selecționeri au încercat de-a lungul timpului să-l determine să se răzgândească.