Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua va contesta decizia luată de UEFA împotriva lui Mirel Rădoi
Steaua va contesta decizia luată de UEFA împotriva lui Mirel Rădoi

Steaua va contesta decizia luată de UEFA împotriva lui Mirel Rădoi

Valeriu Argăseală, președintele echipei Steaua, a anunțat că „miltiarii” vor face apel după ce oficialii UEFA au decis să-l trimită pe antrenorul Mirel Rădoi în tribune.

Valeriu Argăseală, președintele echipei Steaua, a afirmat că „roș-albaștrii” vor face apel în cazul lui Mirel Rădoi, antrenor care nu mai are voie să stea pe banca tehnică a echipei, în cupele europene. Argăseală a explicat că așteaptă motivarea deciziei pentru a putea înainta contestația.

„Am primit de la Comisia de Disciplină hotărârea că Mirel Rădoi nu mai are voie să rămână în spaţiul tehnic. Dar nu am primit motivarea. Noi când am făcut apărarea acestui caz am arătat poziţia pe care trebuie să o ocupe el… şi credem că judecata nu a fost făcută pe baza acestor argumentaţii. Dar noi o să facem solicitare pentru motivarea acestei hotărâri, care probabil o să vină în decurs de o săptămână, după care vom folosi cealaltă cale de atac (n.r. – apelul) pentru a combate motivele pentru care a fost suspendat", a spus Valeriu Argăseală.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: