Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua refuza sa joace cu Moldova la Tiraspol
Steaua refuza sa joace cu Moldova la Tiraspol

Steaua refuza sa joace cu Moldova la Tiraspol

Campioana Romaniei la fotbal va face deplasarea in Republica Moldova pentru meciul amical cu reprezentativa tarii gazda, programat la 7 februarie, doar daca se va schimba locul de desfasurare, orasul Tiraspol, si partida se va juca la Chisinau, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

"Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca stadionul Zimbru din Chisinau este modernizat si prevazut cu instalatie de incalzire, FC Steaua a informat Federatia Moldoveneasca de Fotbal ca va efectua deplasarea doar in conditiile in care meciul amical de pe 7 februarie se va disputa la Chisinau", se arata pe site-ul oficial al FC Steaua.

Initial, locul de disputare al intalnirii era Chisinau, dar presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a anuntat ca meciul se va juca la Tiraspol deoarece stadionul gruparii Zimbru Chisinau ar avea probleme la instalatia de incalzire.

Sambata, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, explica de ce Steaua va juca cu Republica Moldova in Transnistria: "Am stabilit sa jucam impotriva echipei nationale a Moldovei la Chisinau, daca ne vor permite conditiile atmosferice, sau la Tiraspol daca prognoza ne va fi defavorabila. Se pare ca din 3 februarie va incepe iarna, deci se va juca la Tiraspol".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News