Festivalul Culinar Internaţional de la Sydney a găsit o metodă inedită de a se promova.
Agenţia de publicitate WHYBINTBWA a realizat 18 drapele naţionale doar din alimente.
Interesant este că au fost folosite doar mâncăruri tradiţionale în acea ţară.
Dacă steagul Italiei e format din busuioc, paste şi roşii, formând combinaţia verde-alb-roşu, cel al SUA este făcut din hot-dogi şi muştar, iar cel al Greciei, cu toate că îi lipseşte albastrul de pe drapel, este creat din măsline şi brânză feta.
Steagul Japoniei este o bucată roşie şi rotundă de ton, aşezată pe o grămăjoară de orez, cel al Turciei este făcut exclusiv din rahat, iar drapelul Spaniei conţine chorizo şi orez.
Vă prezentăm, mai jos, cele mai reuşite zece astfel de stindarde comestibile.
- ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
- Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
- AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
- TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
- Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
- Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă