Evenimentul Zilei > Politica > Statul Român v-a DECONTA vizita premierului și a lui Dragnea în SUA
Statul Român v-a DECONTA vizita premierului și a lui Dragnea în SUA

Statul Român v-a DECONTA vizita premierului și a lui Dragnea în SUA

Liviu Dragnea a dat mai multe declarații după ședința de Plen în care s-au votat comisiile de control ale SRI și SIE. Președintele PSD a făcut declarații despre invitația sa în America, la instalarea lui Donald Trump ca președinte al SUA.

Liviu Dragnea a declarant că este un eveniment important la care a fost invitat împreună cu premierul Sorin Grindeanu. De asemenea, el a spus că va sta trei zile pe continental american, nu va reprezenta statul român, dar va avea călătoria decontată.

“Este un eveniment important la care am primit invitație și am decis să o onorez. Și eu și primul ministru. Mâine o să mergem și o să ne întoarcem înapoi peste trei zile. Eu am primit acea invitație de la comitetul de organizare de acolo. Și acest comitet este singurul care poate transmite aceste invitatii. Este un eveniment important și eu chiar nu vreau să-l duc în derizoriu si pe care vreau să-l onorez. Am înțeles ce a zis și administrația prezidentială.

Întrebat de jurnaliști dacă va avea vizita decontată de Camera Deputaților, Liviu Dragnea a refuzat să răspundă, dar la sfârșit el a confirmat această informative.

“Eu nu am spus nimic despre această informatie; repet, o să merg acolo.

“Voi sta trei zile în America. Călătoria va fi decontată de Cameră”, a spus liderul social-democraților, adăugând, ironic, că ”poate reprezint clădirea asta, reprezint pe cine o fi”.

“Particip la toate întâlnirile importante în următoarele zile. O să încerc să fiu mut, dacă nu, o să scot o vorbă”, a încheiat Liviu Dragnea subiectul plecării sale în America.