Evenimentul Zilei > Actualitate > Staţiunea DEZMĂŢULUI se pregăteşte să RENASCĂ. Ce lucruri NECURATE se vor petrece în MAGALUF la vară | FOTO
Staţiunea DEZMĂŢULUI se pregăteşte să RENASCĂ. Ce lucruri NECURATE se vor petrece în MAGALUF la vară | FOTO

Staţiunea DEZMĂŢULUI se pregăteşte să RENASCĂ. Ce lucruri NECURATE se vor petrece în MAGALUF la vară | FOTO

Cluburile și barurile din Magaluf, unul dintre cele mai celebre resorturi din Insula Majorca, s-au lansat într-o campanie de marketing agresiv pentru a se asigura că, la vară, nu vor duce lipsă de mușterii care să vină să se destrăbăleze pe plajele spaniole.

Resortul Magaluf a devenit cunoscut în lumea întreagă din cauza adevăratelor orgii la care s-au dedat, în ultimii ani, adolescenții britanici, imaginile cu adolescenți ce abia se țin pe picioare de beți ce sunt sau în timp ce întrețin relații sexuale în văzul lumii oripilând lumea întreagă.

Iar acum barurile și cluburile din Magaluf mizează tocmai pe această reputație infamă în campania online de atragere a tinerilor britanici pe plajele de pe insulă, subliniind că modificările legislative prin băuturile alcoolice nu vor afecta petrecerile sălbatice pe care le pregătesc pentru sezonul estival. 

Anul trecut, autoritățile spaniole au decis interzicerea consumului de băuturi alcoolice pe stradă, între orele 22.00 și 8.00, iar pentru acest sezon se ia în calcul detașarea unor efective de polițiști britanici pe Insula Majorca, pentru a patrula pe străzi și a ține în frâu petrecăreții englezi.