Evenimentul Zilei > Social > Starul Rolling Stones, Charlie Watts, internat de urgență într-un spital din Londra. Operația a reușit!
Starul Rolling Stones, Charlie Watts, internat de urgență într-un spital din Londra. Operația a reușit!

Starul Rolling Stones, Charlie Watts, internat de urgență într-un spital din Londra. Operația a reușit!

Charlie Watts, celebrul chitarist rock din Rolling Stones nu va participa la un turneu în SUA. În vârstă de 80 de ani a fost descoperit cu o mică problemă. Operația a fost reușită.

Bateristul Rolling Stones, lergendarul Charlie Watts, a trebuit să se retragă din turneul trupei în SUA după ce a avut o operație chirurgicală de urgență. Legenda rock, în vârstă de 80 de ani a avut o „operație reușită” la Londra după ce a fost i-a fost găsită o problemă la inimă în timpul unui control de rutină. El va avea de parcurs săptămâni de recuperare și urmează să rateze turneul reprogramat din SUA, care începe luna viitoare.

Charlie – considerat unul dintre cei mai mari bateriști de rock – a glumit ieri seară: „Pentru prima dstă, calendarul meu a fost puțin oprit”.

El va fi înlocuit de un baterist apropiat trupei,Steve Jordan – dar intenționează să se alăture colegilor de trupă Sir Mick Jagger, 78 de ani, Keith Richards, 77 ani și Ronnie Wood, 74 ani, la sfârșitul acestui an.

Rolling Stones își propune să-l facă să revină pentru sărbătorirea a 60 de ani de la înființarea, în 2022, când vor lansa primul lor album de melodii originale în 17 ani.

Watts a adăugat: „Lucrez din greu pentru a mă recupera în totalitate, dar astăzi am acceptat, la sfatul experților, că va dura ceva timp. Pentru o dată, calendarul meu a fost puțin oprit. După toată dezamăgirea cauzată de întârzierile aduse turneului de către Covid, chiar nu vreau ca mulți fani ai Stones din Statele care dețineau bilete să aibă o altă amânare sau anulare. Prin urmare, l-am rugat pe marele meu prieten Steve Jordan să mă înlocuiască”.

Rolling Stones a anunțat reluarea turneului lor în SUA

Concertele lor mult așteptate – care au fost anulate când pandemia coronavirusului a lovit anul trecut – s-au încheiat în Austin, Texas, în noiembrie.

Mick Jagger a spus luna trecută: „Sunt atât de încântat să mă întorc din nou pe scenă și vreau să mulțumesc tuturor pentru răbdare. Pe curând!”

Medicii au descoperit însă că Watts, care este în grupul RS din 1963, avea nevoie de o intervenție chirurgicală în urma unei întâlniri de rutină pentru a verifica dacă era apt să plece în turneu. După sfatul medicilor, el are acum nevoie de săptămâni de „odihnă și recuperare” după ce procedura a fost complet reușită, a declarat un purtător de cuvânt al vedetelor.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Cum repetițiile care încep în câteva săptămâni, este foarte dezamăgitor să fim fără Charlie”.

The Rolling Stones planifică un imens în 2022, la 60 de ani după ce s-au format în urma unei întâlniri istorice dintre Jagger și Richards la gara Dartford și a legat înregistrările lui Mick’s Muddy Waters și Chuck Berry.

Steve Jordan este un producător celebru, câștigător de premii Grammy

Pentru turneul din SUA, trupa l-a angajat pe bateristul american Steve Jordan, 64 de ani, care a colaborat cu chitaristul Stones Richards de zeci de ani și a participat la albumul Dirty Work al trupei din 1986. Jordan este un producător celebru, câștigător de premii Grammy și este, de asemenea, membru al X-Pensive Winos – proiectul secundar al lui Richards – încă din anii 1980.

Jordan a spus aseară: „Este o onoare absolută și un privilegiu să fiu studentul lui Charlie și aștept cu nerăbdare să repet cu Mick, Keith și Ronnie. Nimeni nu va fi mai fericit decât mine să renunțe la locul pe care se ridică toba de îndată ce Charlie îmi spune că este bine să plece.”

Charlie Watts, născut la Wembley, s-a alăturat Rolling Stones în ianuarie 1963 și a cântat pe toate albumele de studio ale formației, alături de Jagger și Richards. Deseori a trăit o viață mai puțin agitată decât colegii săi de trupă, renunțând la multe tentații din cauza dragostei sale pentru soția Shirley.

Mick Jagger și Wood, probleme minore de sănătate

Într-un interviu recent pentru The Sun, Richards a adus laude colegului său de trupă Watts ca fiind „cea mai tare” piatră. El a spus: „Charlie Watts este un om uimitor. Cea mai grea treabă dintr-o trupă este toba. . . puterea și subtilitatea pură a bărbatului. Mă duc acolo (pe scenă) doar ca să mă pot juca cu Charlie Watts. Este absolut cel mai tare tip pe care îl știu, scopul meu este să mă fac la fel de cool ca Charlie. ”

În 2004, muzicianul a depășit cancerul de gât, renunțând la fumat la sfârșitul anilor ’80.

Ulterior, Watts a spus: „Am intrat în spital și opt luni mai târziu, Mick a spus: Vom face un disc. Dar îl vom face numai când ești gata.”

Pentru colegii săi de trupă, problemele recente de sănătate includ procedura de inimă minoră a lui Jagger în 2019 și achitaristului Wood care a depășit încercarea cu cancerul și a obținut un verdict clar de la medici.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: