Evenimentul Zilei > Actualitate > Starea de sănătate a premierului Victor Ponta. Medicii de la SPITALUL MILITAR: „Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat”
Starea de sănătate a premierului Victor Ponta. Medicii de la SPITALUL MILITAR: „Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat”

Starea de sănătate a premierului Victor Ponta. Medicii de la SPITALUL MILITAR: „Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat”

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” informează care este starea de sănătate a luii Victor Ponta, după ce premierul României s-a întors din Turcia, țară în care a fost supus unei intervenții chirurgicale.

ÎSpitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” a transmis un comunicat în care precizează că a fost mandatat să comunice următoarele informaţii privind evaluarea stării de sănătate a prim-ministrului Victor Ponta:

Astăzi,  în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală.

În urma controlului medical efectuat, pacientul a primit următoarele indicaţii şi recomandari medicale:

– Evoluţie post-operatorie favorabilă, recuperarea pacientului decurgând în parametrii normali;

– Pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat şi sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

– Respectarea unui program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale;

– Control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie.