Stăpânul LAGĂRULUI FRUMUSEŢII. Ce le pune SĂ FACĂ pe tinerele care doresc să fie FOTOMODELE sau Miss / VIDEO

Stăpânul LAGĂRULUI FRUMUSEŢII. Ce le pune SĂ FACĂ pe  tinerele care doresc să fie FOTOMODELE sau Miss / VIDEO

Televiziunea britanică BBC3 a realizat un documentar în legătură cu ceea ce a fost numit "un lagăr al frumuseţii". Se află în Venezuela, iar proprietarul este un bărbat în vârstă de 67 de ani, care le pregateşte pe aspirante pentru a fi fotomodele sau Miss.

„Toate tinerele care ajung sub comanda lui Osmel Sousa ţin diete draconice şi se supun unor intervenţii chirurgicale care să le repare unele imperfectiuni”, notează news.com.au.

Dacă o fată are nevoie „În numele frumuseţii, fetele care ajung să fie acceptate în acest program fac lucruri greu de imaginat pentru altele. Pentru a nu avea poftă de mâncare, ele acceptă ca pe limbă să le fie pusă o plasă specială”. Atunci când o fată leşină în timpul unei prezentari, Osmel strigă către ea: "Dacă leşini ca o regina a frumuseţii, ridica-te ca o regină a frumuseţii". "Dacă o fată are nevoie de o operaţie la nas, îi oferi una. Este o industrie în care tindem spre perfecţiune. Nu putem să ramanem în mediocritate!", mai spune Sousa.

Documentarul BBC3 se concentrează asupra unei tinere, Maya Naver, care spune că plasa care i-a fost pusă pe limbă o ajută să slăbească.  Deoarece îi permite să consume hrana doar sub formă de lichid. „Ea speră că atunci când va deveni Miss Venezuela îşi va ajuta familia,  care trăieşte într-o mahala din Venezuela”, după cum comentează presa locală. Familia fetei a strâns deja 10.000 de dolari pentru ca ea să îşi facă operaţii de mărire a sânilor şi de remodelare a nasului!

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="//www.youtube.com/embed/CkrKw8QQtqE" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>