Evenimentul ZileiSocialSpray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus?

Spray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus?

Spray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus?
Joi seara, Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Sinteza zilei” vestea venită din Canada şi care are în prim-plan un spray nazal-minune capabil să distrugă SARS-CoV-2 în proporţie de 99%.

Spray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus? În prim-plan apare compania Sanotize, cu sediul în Vancouver.

Sprayul nazal pe care-l produce compania este eficient în proporţie de 99% când vine vorba despre distrugerea SARS-CoV-2. Acest spray nazal acționează ca un dezinfectant pentru nas şi distruge noul coronavirus în interiorul căilor nazale.

Spray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus?

Cei care îl fabrică susţin că dacă o persoană strănută lângă noi şi există temeri cu privire la infectarea cu Covid-19, putem folosi respectivul spray nazal.

Odată eliberat conţinutul, noul coronavirus chinezesc ar fi blocat şi distrus. Sanotize consideră că vor fi evitate multe infectări când virusul va fi distrus rapid.

Care este ingredientul-cheie din acest spray nazal care poate contribui decisiv la finalul pandemiei de coronavirus? Oxidul nitric este răspunsul. Oxidul nitric este cel responsabil pentru distrugerea noului coronavirus.

Descoperit de profesorul Ferid Murad, oxidul nitric a fost apreciat cu un premiu Nobel. Murad a descoperit că, în nitroglicerină, oxidul nitric era produs ca element-cheie ce ajuta în caz de infarct.

Spray nazal-minune descoperit în Canada!

Specialiștii de la Sanotize spun că în prezent au loc teste clinice în Canada. Se pregătesc testele şi de cealaltă parte a graniţei în Statele Unite. De asemenea, Marea Britanie și Singapore şi-au anunţat intenţiile de a începe.

„Am făcut acest spray nazal pentru care am obținut patentul. Dezvoltăm și linia de producție care ne va permite să fabricăm rapid milioane de flacoane. Astfel le putem scoate pe piață cât mai rapid, imediat ce primim aprobare.

Într-o zi, o să se termine și Covid-19, iar acest produs va putea fi folosit și după aceea pentru că e un antiviral care te poate proteja de gripă sau de următoarea pandemie”, au declarat reprezentanții companiei din Canada.

Spray dezinfectant dezvoltat de Marea Britanie

Amintim că un anunț similar a fost făcut în decembrie și în Marea Britanie. Spray-ul dezinfectant care elimină noul coronavirus într-un minut a fost dezvoltat de armata britanică.

Produsul a devenit accesibil și pentru populație începând de miercuri, 27 ianuarie 2021. Acesta e destinat suprafețelor, iar testele arată că elimină SARS-COV-2 în proporție de 99,99%.

Astfel, 50.000 de sticle cu dezinfectant Virusend au fost trimise medicilor din spitalele Marii Britanii. Spray-ul este ideal pentru utilizarea pe o varietate de suprafețe în zone de risc, cum ar fi centrele de testare în masă și vaccinare.

Virusend este deja disponibil online. Curând va fi disponibil la vânzare şi în magazinele din Marea Britanie.

„Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armată care poate elimina 99,99% din virusul Covid-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar de pe prima linie pentru a sprijini lupta împotriva virusului” , se arată în comunicatul publicat miercuri de Ministerul Apărării din Regatul Unit.

Virusend va completa gama existentă de produse de protecție disponibile în prezent în Marea Britanie.

sanotize.com

 


Accesează: