Evenimentul Zilei > Sport > Sportivii australieni, anchetați după balamucul făcut în avion! S-au făcut de râs și după prestația jalnică de la Olimpiadă
Sportivii australieni, anchetați după balamucul făcut în avion! S-au făcut de râs și după prestația jalnică de la Olimpiadă

Sportivii australieni, anchetați după balamucul făcut în avion! S-au făcut de râs și după prestația jalnică de la Olimpiadă

Membri ai echipei masculine de rugby în șapte și ai reprezentativei de fotbal formată din jucători sub 23 de ani ale Australiei sunt vizaţi de anchete demarate de Comitetul olimpic naţional.

Tot scandalul  a plecat de la o reclamație formulată de compania aeriană japoneză care i-a dus pe sportivii australieni înapoi acasă după participarea lor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Potrivit japonezilor. sportivii au avut un comportament cu totul nepotrivit în timpul zborului de întoarcere, după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Beție cruntă în avion

Mai precis, s-au îmbătat criță şi au făcut o gălăgie infernală în zborul Tokyo – Sydney, care a durat zece ore, relatează site-ul Fox Sports.

Potrivit plângerii, ceilalţi pasageri ai zborului au relatat că jucătorii au refuzat instrucţiunile echipajului de zbor de a sta pe scaune, și au băut alcoolul aflat în bucătăria avionului, și asta în ciuda faptului că staff-ul le-a spus să nu o facă. În plus, un pasager a povestit că mai mulţi jucători au început să vomite din cauza cantității uriașe de alcool. Asta ca să nu mai vorbim de dezastrul făcut în toaletele avionului.
”Evident nu purtau măştile şi beau tot timpul”, a relatat un pasager pentru The Daily Telegraph.

S-au făcut de râs și pe teren și în avion

”Este extrem de dezamăgitor, dar atât reprezentanţii rugbyului, cât şi cei ai fotbalului mi-au spus că un asemenea comportament nu este acceptabil şi şi-au cerut scuze faţă de Echipa Olimpică a Australiei”, a declarat directorul executiv al Comitetului Olimpic Australian, Matt Carroll. Directorii executivi ai celor două federații (de rugby și de fotbal n.r.) au promis să ia cele mai adecvate măsuri împotriva jucătorilor și să ne informeze cu privire la acestea”, a anunțat șeful Comitetului Olimpic Australian.
Și pe teren cele două echipe australiene au avut o prestație dezamăgitoare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa de rugby în șapte a Australiei a fost eliminată de Fiji în sferturile de finală, în timp ce reprezentativa de fotbal sub 23 de ani nu a reușit să treacă de faza grupelor, scrie Fox Sports.