Evenimentul Zilei > Actualitate > Sportivă celebră, într-o IPOSTAZĂ INCENDIARĂ! Rochia SCURTĂ n-a făcut față. Vântul și-a făcut de cap – FOTO HOT
Sportivă celebră, într-o IPOSTAZĂ INCENDIARĂ! Rochia SCURTĂ n-a făcut față. Vântul și-a făcut de cap – FOTO HOT

Sportivă celebră, într-o IPOSTAZĂ INCENDIARĂ! Rochia SCURTĂ n-a făcut față. Vântul și-a făcut de cap – FOTO HOT

Este cea mai apetisantă jucătoare de golf din lume, iar de curând a ridicat temperatura fanilor la cote maxime, după ce a postat un videoclip incendiar pe contul său de socializare.

Paige Spiranac este o americancă pur-sânge, foarte cunoscută la nivel internațional, fiind jucător de golf profesionist. 

Deși profesionistă, paige este foarte conștientă de frumusețile cu care a înzestrat-o natura și nu contenește în a le arăta tuturor. 

În cel mai recent videoclip de pe nstagram, Paige s-a filmat jucând golf, în timp ce se afla în vacanță în Hawaii. Peisajul superb și outfit-ul jucătoarei i-au amețit pe fani.

Vedeta, îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă, este asurprinsă joacând golf pe malul oceanului, în timp ce vântul năstrușnic a fost la un pas s-o lase cu formele intime dezgolite. Videoclipul a fost vizualizat de zeci de mii de fani.

Paige Spiranac, care are peste un milion de fani pe Instagram este, de altfel, obișnuită să primească aprecieri. Fotografiile sale ridică temperaturile în termometre.