X

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Anunț de ultim moment

Autor: Marius Olaru / Data publicarii: 20-09-2019 19:09

Mario Iorgulescu, băiatul șefului LPF, Gino Iorgulescu, se află internat în continuare în stare gravă la Spitalul Elias, din Capitală.

După ce în presă apăruseră informații cu privire la ameliorarea stării sale de sănătate, ba chiar s-a vorbit despre o ieșire din comă, medicii de la Elias lămuresc lucrurile: Mario Iorgulescu nu a ieșit din comă, starea lui fiind în continuare una gravă, informează cancan.ro! Pacientul rămâne internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a doctorilor.

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu a fost preluat la începutul acesti săptămâni de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În cauză s-a deschis un dosar in rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident rutier pe Șoseaua Chitilei, din București, în urma căruia șoferul unui alt autoturism și-a pierdut viața. Este vorba despre Dany Vicol, un tânăr de 34 de ani, tată a doi copii. La o viteză de 240 km/h, mașina lui Mario Iorgulescu, un Aston Martin, a suferit daună totală.

Probele recoltate lui Mario Iorgulescu au arătat că acesta avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.