Ei au încercat să-l întrerupă pe Nicușor Dan din declarațiile pe care acesta le dădea în fața presei la Primăria Capitalei, pe motiv că trebuia să înceapă ședința CGMB.

Anunțat a fi candidatul USR la fotoliul din B-dul Elisabeta, Nicușor Dan și-a început, declarațiile de la Primăria Capitalei în jurul orei 11.00, atunci când trebuia să înceapă ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB). În acel moment, mai mulți consilieri PSD, împreună cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, i-au cerut lui Dan să oprească declarațiile.

Momentul a fost unul tensionat, iar în timp ce Nicușor Dan făcea declarațiile, președintele de ședință solicita la microfon începerea ședinței.

Pe fondul disputei, reprezentanții Poliției Locale au venit lângă Nicușor Dan, iar viceprimarul i-a cerut să oprească declarațiile.

Deputatul Nicușor Dan le spunea jurnaliștilor prezenți la ședința de CGMB că pe ordinea de zi a CGMB sunt mai multe PUZ-uri care ar pune în pericol spațiul verde din Capitală, anunță dcnews.ro.

Te-ar putea interesa și: