Yoghinii din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) s-au adunat la ora 10.00 pe câmpul de lângă strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari. La „spirală” au venit şi mulţi oameni din afara Capitalei, în zonă fiind parcate zeci de maşini cu numere de Giurgiu, Dâmboviţa, Iaşi, Suceava, Alba, Maramureş sau înmatriculate în Bulgaria.
Participanţilor n-au voie să mănânce sau să bea apă în ziua evenimentului, până la terminarea acestuia. Accesul persoanelor străine în zona respectivă nu este permis, MISA angajând pentru asta o firmă privată de pază.

  •  Declaraţii şocante în dosarul Gregorian Bivolaru: „Sex pe morminte, spirale porno şi integrare în absolut”

Până la ora 12.00, participanţii au intrat în şirurile zodiacale şi au format spirala, conform programului „spiritual” făcut cunoscut de către MISA. În intervalul 12.00 – 13.45, are loc „Meditaţia în Spirală Yang”, urmată de „Inducţia stării de Eliberare spirituală prin Miracol divin”, iar la final va fi o „rugă colectivă”.
Yoghinii vor să salveze Pământul!
Reprezentanţii MISA au precizat că acţiunea este organizată pentru a ajuta la depăşirea „stării grave în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ”, conform informaţiilor publicate pe site-ul propriu.
Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la începutul săptămânii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru, fugit în Suedia unde a primit azil politic. „Grig”, cum i se spune lui „guru” Bivolaru, este judecat în România pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori.
„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, […], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison”, le-a transmis Bivolaru yoghinilor, din străinătate.

Te-ar putea interesa și: