Evenimentul Zilei > Social > SPINTECAT CU O SABIE DE SAMURAI, de un puşti de 17 ani. Şocul momentului în ziua de Crăciun. Breaking news
SPINTECAT CU O SABIE DE SAMURAI, de un puşti de 17 ani. Şocul momentului în ziua de Crăciun. Breaking news

SPINTECAT CU O SABIE DE SAMURAI, de un puşti de 17 ani. Şocul momentului în ziua de Crăciun. Breaking news

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce, spun anchetatorii, ar fi fost atacat cu o sabie de samurai.

Victima, un bărbat de 23 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost atacat cu o sabie de samurai, pe o stradă din Eastleigh, Hants.

Atacul a avut loc vineri, scrie DailyStar.

Imaginile înfiorătoare îl arată pe tânăr zăcând pe jos, într-o baltă de sânge. Chiar și după ce poliția a curățat scena crimei, încă se mai pot observa petele imense de sânge de pe jos.

Poliția a ajuns la concluzia că rănile adânci au fost provocate de o sabie japoneză, de samurai.

Suspectul principal în acest caz este un alt tânăr în vârstă de doar 17 ani. Acesta este acuzat de tentativă de omor și este interogat de organele abilitate.

„Am auzit oameni țipând pe stradă și două ambulanțe au venit imediat. Când ne-am uitat pe fereastră am văzut numai sânge pe trotuar”, a declarat un vecin care a preferat să rămână anonim.

În încercarea de a găsi arma atacului, poliția a recurs la un apel către populație pentru a-și verifica tomberoanele de gunoi, în speranța că atacatorul ar fi aruncat-o într-unul în timp ce fugea de la locul faptei.