Evenimentul Zilei > Monden > Spectacol 18+ în mall. Bărbații și-au rupt gâtul după superba blondă – Video
Spectacol 18+ în mall. Bărbații și-au rupt gâtul după superba blondă  – Video

Spectacol 18+ în mall. Bărbații și-au rupt gâtul după superba blondă – Video

Kinsey Wolanski, iubita celebrului vlogger VitalyZD, a ajuns din nou în atenția reflectoarelor după ce a defilat într-o ținută sexy prin mall.

Kinsey Wolanski, o tânără de 23 de ani, din Los Angeles, şi una dintre vedetele Instagramului, a făcut show în spaţiul public zilele acestea.

Ea a efectuat exerciţii de rutină din gimnastica artistică, spre marea uimire a trecătorilor.

Kinsey Wolanski a îmbrăcat un costum albastru fosforescent şi a mers în diferite locuri publice, unde s-a dat în spectacol. Fromoasa blondă a mimat un exerciţiu la paralele într-un autobuz, unde chiar a reuşit să execute aproape de perfecţiune câteva elemente, fiind uimitoare mobilitatea sa, scrie Cancan.

Femeia în vârstă de 22 de ani este aceeași cu cea care a intrat pe teren în finala Champions League dintre Liverpool și Tottenham. Frumoasa blondă trebuie să plătească 15.000 de euro amendă (5000 de euro pentru că a întrerupt jocul și încă 10.000 de euro pentru că a făcut reclamă unui site).

Pagina de Instagram a tinerei a explodat la câteva minute după ce a pătruns pe teren. Dacă înaintea finalei, Wolanski a avut aproximativ 200.000 de urmăritori, într-o oră a ajuns la 800.000 de urmăritori și în urmă cu câteva zile a ajuns la 2 milioane de urmăritori. Însă, tinerei i-a fost închisă pagina și astfel că a rămas fără o sursă importantă de venit din publicitate.