Evenimentul Zilei > Justitie > „Spartacus Idolul Fetelor”, condamnat la cinci ani de închisoare
„Spartacus Idolul Fetelor”, condamnat la cinci ani de închisoare

„Spartacus Idolul Fetelor”, condamnat la cinci ani de închisoare

„Spartacus Idolul Fetelor”, bărbatul implicat în violențele petrecute de Paște în 2020, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Badea Vasile, cunoscut sub numele de „Spartacus Idolul Fetelor” a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare.

El a fost implicat în incidentele violente ce au avut loc în ziua de Paște a anului trecut, în cartierul Rahova.

Sentinţa Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti.

„Spartacus Idolul Fetelor”, condamnat la cinci ani şi două luni de închisoare

Badea Vasile, cunoscut sub numele de „Spartacus Idolul Fetelor”, implicat în incidentele violente ce au avut loc în ziua de Paște a anului trecut, în cartierul Rahova, a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare.

Judecătoria Sectorului 5 a pronunţat în 8 martie 2021 o primă sentinţă în dosarul în care mai sunt implicate și alte șapte persoane.

Trei dintre acestea au primit pedepse cu închisoarea de până la șapte ani și trei luni.

Constantin Gigi, zis „Bertolon” – şapte ani şi trei luni de închisoare. Vasile Badea, zis “Spartacus Idolul Fetelor”, – cinci ani şi două luni închisoare. Nicusor Lider, zis “Crecea” – cinci ani şi trei luni de închisoare. Antonio Dinca, zis “Samir” – un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare.

Ceilalţi patru inculpaţi din dosar au fost achitați.

Citește și: „Spartacus” umilit. Cine este „revoluționarul” din Rahova

Este vorba despre Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin şi Ştefan Stangaciu. Sentinţa Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti.

Badea Vasile, zis „Spartacus”, i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova.

Incidentul a avut loc în ziua de Paște a anului trecut.

Acesta a fost trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni de ultraj, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru distrugere.

În urma incidentului, poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane și au spus că scandalul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool. Ulterior, liderul „revoluției” din cartierul Rahova și-a cerut scuze, într-o postare pe Facebook: ”Ami pare rau la domni politisti”, scrie Realitatea.net.

Citește și: „Spartacus” din Rahova a condus răscoala ca la 1907! Cum i-a așteptat pe polițiști