Evenimentul Zilei > Justitie > „Spartacus” de Rahova a încurcat-o. Acuzații grave pentru „idolul femeilor”
„Spartacus” de Rahova a încurcat-o. Acuzații grave pentru „idolul femeilor”

„Spartacus” de Rahova a încurcat-o. Acuzații grave pentru „idolul femeilor”

„Celebrul” Spartacus, Vasile Badea, zis și „Idolul Femeilor”, cel care a provocat scandal în cartierul Rahova în ziua de Paşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

 

Tyson de Rahova este acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere.

„Spartacus” i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova, urmând a fi judecat şi pentru avarierea unor maşini ale Poliţiei. De asemenea, el este acuzat şi de lovirea unui agent de la Secţia 19 Poliţie.

Tot în acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată alte şapte persoane care au luat parte la conflictul din Rahova: Oradea Badea, zisă „Somerta”, Gigi Constantin, zis „Bertolon”, Antonio Dincă, zis „Samir”, Nicuşor Lider, zis „Crecea”, Gloria Ion, zisă „Târţa”, Veronica Călin, zisă „Graţiela”, Ştefan Stângaciu.

Mai multe persoane au organizat în ziua de Paşti o petrecere pe o stradă din cartierul Rahova, după care pe seară s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool.

Printre participanţi s-a aflat şi „Spartacus Idolul Femeilor”, care a ameninţat în timpul petrecerii din stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, spune „Spartacus” într-o înregistrare video, scrie Agerpres.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe „petrecăreţi”, după ce aceştia au devenit violenţi.

„Spartacus” a fost arestat preventiv pe 21 aprilie, iar la scurt timp Sindicatul Europol a postat un mesaj ironic: „Spartacus Idolu Fetelor” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile împreună cu încă 4 petrecăreţi. P.S. Când ceri să vină poliţia şi Dumnezeu îţi îndeplineşte dorinţele. Asta da minune de Paşti, 30 de zile în arestul poliţiei”.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: