Actriţa Pamela Anderson, la un moment dat cea mai dorită blondă de pe planetă, graţie rolului din "Baywatch" şi a numeroaselor coperti din Playboy, ar fi grav bolnavă, din cauza hepatitei, notează tabloidele americane.  

Pamela Anderson este grav bolnavă. Soţul Pamelei, Rick Salomon, le-a declarat prietenilor săi că actriţa nu mai are mult de trăit, având ficatul distrus. Presa tabloidă de peste Ocean scrie că, din cauza stării de sănătate a vedetei, Salomon a renunţat la divorţul pe care îl intentase şi a decis să rămână alături de Pamela Anderson. De altfel, la un control amănunţit desfăşurat săptămâna trecută, medicii i-au spus actriţei că trebuie să facă urgent un transplant de ficat, motiv pentru care Pamela Anderson a fost trecută pe lista de aşteptare, ca pacient prioritar.

A contactat boala

În anul 2000, Pamela Anderson declara într-un show TV că nu crede că va mai trăi mai mult de 10-15 ani, tocmai din cauza heptatitei de care suferă. Actriţa a contractat boala în 1998, de la fostul ei soţ, Tommy Lee Jones, un aprig consumator de droguri injectabile, conform sursei. În 2010, cand a venit la Bucureşti, pentru o petrecere, Pamela s-a retras intempestiv, la ora 22.00, din cauza unor stări de graţă şi vomă prelungită. Atunci s-a crezut că i s-a făcut rău după ce a băut apă de la robinet pentru a lua o pastilă…