Evenimentul Zilei > Actualitate > SOȚIE DESFIGURATĂ de soțul gelos. Biata femeie a fost transformată în SAC DE BOX. Imagini înfiorătoare
SOȚIE DESFIGURATĂ de soțul gelos. Biata femeie a fost transformată în SAC DE BOX. Imagini înfiorătoare

SOȚIE DESFIGURATĂ de soțul gelos. Biata femeie a fost transformată în SAC DE BOX. Imagini înfiorătoare

Gelozia naşte monştri, iar Patsy Jacobs s-a convins de adevărul crunt al acestei expresii.

Conform dailymail.co.uk, femeia a fost desfigurată de o brută care se consideră bărbat. Nathaniel Dimond, în vârstă de 31 de ani, este cel care a lansat o ploaie de lovituri asupra feţei nefericitei.

Înnebunit de gelozie, animalul a acuzat-o pe Patsy că a corespondat prin sms cu un alt bărbat şi până să apuce să se apere, femeia avea deja nasul spart, şi zona ochilor foarte afectată din cauza pumnilor.

Dimond, originar din Calne, Wiltshire, a pledat vinovat şi a primit cinci ani şi jumătate de închisoare pentru fapta sa.

Scenele oribile s-au derulat în faţa fiicei de 15 ani a lui Patsy. Când a încercat să intervină în apărarea mamei, fata a fost ameninţată cu acelaşi tratament brutal.

Violenţele s-au consumat la începutul anului, pe 26 ianuarie. Când s-a săturat de lovituri, Dimond i-a spus victimei că o iubeşte, ceea ce dovedeşte grave probleme de natură psihică.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.