„Povestea” a început acum opt ani de zile, când Melissa Satta, soția fostului jucător al Barcelonei Kevin Prince Boateng, a făcut niște declarații controversate legate de viața ei privată, mai exact la partidele sale de amor din dormitor.

A fost considerată una dintre cele mai controversate declarații date de soția unui fotbalist din întreaga lume.

În 2012, americano-italianca, o cunoscută prezentatoare de televiziune, a surprins lumea fotbalului, spunând că soțul ei, pe atunci la AC Milan, „este mereu accidentat pentru că facem dragoste de zece ori pe săptămână”.

În prezent, Melissa Satta a acordat un interviu în Gazzetta dello Sport și a vorbit din nou despre acele vorbe „obraznice”, atât de comentate la vremea lor.

„În fotbal, trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când vine vorba despre sex. Nu-ți imaginezi în ce spirală poți ajunge. Dacă fac dragoste de zece ori pe săptămână, asta nu mă face o nimfomană”, a afirmat soția lui Boateng, conform Digisport.


Melissa Satta are o relație cu Kevin Prince Boateng, acum jucător la Beșiktaș, în Turcia, din noiembrie 2011. Cei doi au împreună un băiat minunat pe nume Maddox, în vârstă de șase ani.

În anul 2016, cuplul s-a căsătorit cu acte, în localitatea italiană Porto Cervo, unde de atunci, și-au mai petrecut și alte vacanțe de vis, pentru a-și aduce aminte de începutul relației lor.

„Îmi place Boateng pentru că mă face mereu să mă simt bine!”, spunea Mellisa în ziua nunții. Acum, americano-italianca este din nou gravidă, urmând să-i dăruiască lui Boateng încă un copil minunat.

Până la Boateng, Melissa Satta a avut mai multe relații amoroase și cu alți sportivi cunoscuți la nivel global. Aceasta ar fi fost împreună cu  fotbalistul Christian Vieri.

Conform unor zvonuri apărute acum ceva vreme în presă, frumoasa brunetă ar fi fost fotografiată la un hotel de lux și cu fostul baschetbalist Kobe Bryant, decedat anul acesta într-un accident de elicopter.