Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția tânărului mort în urma exploziei de la Petromidia: „Lăsați orgoliile și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată!”
Soția tânărului mort în urma exploziei de la Petromidia: „Lăsați orgoliile și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată!”

Soția tânărului mort în urma exploziei de la Petromidia: „Lăsați orgoliile și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată!”

Soția tânărului Iulian Atanasiu, în vârstă de 32 de ani, decedat în urma exploziei de la Petromidia a transmis tuturor cuplurilor câteva sfaturi, ca urmare a propriilor sentimente. Olesea Atanasiu trece prin iad, așa după cum și-a apreciat trăirile.

Clipe pline de durere pentru soția lui Iulian Atanasiu, bărbatul mort în urma incendiului de la Petromidia. Neputincioasă și cu teamă, Olesea Atanasiu, mamă a unui copil de trei ani, rămasă singură în urma tragediei, nu își poate găsi liniștea. Îndurerată, tânăra văduvă a așternut pe pagina sa de socializare un mesaj adresat cuplurilor, în care își exteriorizează propriile trăiri.

Mesajul tinerei văduve pentru cupluri: „Lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată!”

„Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.

Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales.

Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am…

Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă.

Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut”, a scris Olesea Atanasiu pe pagina sa de socializare.

Iadul de după tragedia provocată de explozia de la Petromidia

Explozia de la Petromidia, în urma căreia soțul femeii a murit, a lăsat un gol imens în familie. Realitatea crudă cu care trebuie să se confrunte îi îngenunchează sufletul. Ziua, mai petrece timp alături de alți oameni, însă noaptea devine un adevărat coșmar.

„Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de „amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea.

Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață.

Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…

P.S. așa arată iadul”, a mai transmis, anterior, văduva, în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

Zeci de persoane i-au transmis femeii mesaje de condoleanțe. Dintre cele șase victime rănite în urma incendiului de la Petromidia, Iulian Atanasiu a fost singurul care și-a pierdut viața. Acesta a intrat la lucru în schimbul 1 și trebuia să iasă de pe tură la ora 14.00. În jurul orei 12.30 însă, a avut loc explozia care i-a curmat viața.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: