Evenimentul Zilei > Monden > Soţia Principelui Nicolae are o sosie la Hollywood. FOTO
Soţia Principelui Nicolae are o sosie la Hollywood. FOTO

Soţia Principelui Nicolae are o sosie la Hollywood. FOTO

Soţia Principelui Nicolae are o sosie la Hollywood. Cele două seamănă ca două picături de apă, după cum veţi observa în imagini.

Soţia Principelui Nicolae are o sosie la Hollywood. Singura diferenţă este că una e actriţă la Hollywood, iar Alina Maria Binder este soţia Principelui Nicolae de România.

Soţia Principelui Nicolae seamănă leit cu actriţa Emma Stone

Alina Maria Binder a devenit celebră după ce Nicholas Medforth-Mills a cerut-o de soţie. Alina este absolventă de studii economice la ASE, a Universităţii Ludwig Maximilian din München, are un master în Relaţii internaţionale şi Integrare europeană şi a făcut parte din Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) Filiala Germania. După studii, a lucrat ca PR pentru Asociaţia piloţilor şi posesorilor de aparate de zbor din România.

Actrița Emma Stone alături de soţul ei.

Potrivit retetesivedete, cele două femei sunt născute în același an, la diferență de nouă luni. Dacă Alina Maria Binder a născut deja, și are o fetiță, Emma se pregătește și ea să devină mămică, fiind gravidă.

Ce spune cercetătorii despre persoanele foarte asemănătoare

Michael Sheehan, profesor asistent de neurobiologie și comportament la Universitatea Cornell susține că este foarte posibil să existe oameni care să semene ciudat de mult între ei, fără să fie rude.

Cercetătorul spune că trăsăturile umane sunt într-adevăr extrem de diverse. Însă genele nu diferă la fel de mult. Astfel, din punct de vedere genetic, nu suntem prea diverși. Prin urmare, în cele din urmă, în urma combinațiilor lor, oamenii pot semăna unul cu altul, pur și simplu întâmplător.

Teoria sa spune că există într-adevăr dubluri, adică oameni care să semene mult. Pot să aibă același zâmbet, aceeași culoare de ochi, dar în fond, nu sunt absolut identici. Trăsăturile faciale ale oamenilor sunt ca o roată care se învârtește, a mai arătat Sheenan.

Alți cercetători au realizat o aplicație prin care vă puteți descoperi „sosiile”, pornind de la un calcul care susține că pentru fiecare persoană există alte 7 care au semănat cu aceasta la un anumit moment al vieții, mai scrie sursa menţionată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.